Cote maxime pe Betano la meciurile lui CFR și FCSB!

CFR Cluj și FCSB sunt cele două echipe din Liga 1 Betano care pot ajunge în grupele Ligii Europa. Clujenii joacă în Luxemburg, cu Dudelange, de la 21:00 iar bucureștenii în Austria, cu Rapid Viena, de la 21:30. Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, ține pumnii echipelor românești în Europa!

Luxemburghezii nu trebuie subestimați

Dudelange vine dintr-un campionat mic, dar meciurile cu ei nu mai pot fi considerate antrenamente cu public. Diferența de valoare este netă în defavoarea luxemburghezilor, dar același lucru a fost spus și în turul 3 preliminar al Ligii Europa – înaintea dublei dintre Dudelange și Legia Varșovia. Dudelange a surprins pe toată lumea, eliminând campioana Poloniei cu scorul general de 4-3. În lotul lor sunt străini cu experiență internațională, precum sârbul Milan Bisevac (peste 200 meciuri în Ligue 1) sau germanul Marc-Andre Kruska (peste 100 la Borussia Dortmund).

Dudelange e calificată în playoff-ul Ligii Europa pentru a doua oară în istorie. A mai ajuns aici în 2013, după o altă mare surpriză pe parcurs – eliminarea lui RedBull Salzburg. Niciodată nu a mers în grupele unei competiții. La nivel local, este cea mai puternică echipă din Luxemburg, cu trei titluri consecutive și 14 în total, toate începând cu 2000.

CFR Cluj e într-o formă excelentă. De la venirea lui Toni Conceicao pe banca tehnică nu a pierdut niciodată, având 2 egaluri la început și un șir activ de 5 victorii consecutive. Clujenii au defilat în turul anterior, cu armenii de la Alașkert (7-0 la general), iar în Liga 1 Betano au câștigat ultimele 2 meciuri după ce au fost conduși cu 1-0 – cu Voluntari și Dinamo. Au mutat și pe piața transferurilor, prin aducerea portarului spaniol Jesus Fernandez și a lui Julio Baptista, probabil cel mai mare fotbalist străin venit vreodată în România.

Echipa probabilă a clujenilor: Jesus Fernandez – Cristian Manea, Paulo Vinicius, Adam Lang, Mario Camora – Mihai Bordeianu, Juan Emmanuel Culio – Bilel Omrani, Damjan Djokovic, Sebastian Mailat – George Țucudean

Cotele Betano sunt în favoarea CFR-ului, cu 1.93 la victorie diseară și 1.20 la calificare!

FCSB înscrie de 4 ori mai mult după pauză

Cel mai important aspect în meciurile roș-albaștrilor din startul sezonului este acela că găsesc greu poarta în prima repriză, dar o fac cu mare ușurință în a doua. FCSB are 20 de goluri înscrise până acum, dintre care doar 4 înaintea pauzei! În ultimele 4 meciuri nu a punctat deloc până în minutul 45, dar a forțat în repriza secundă și a câștigat 3 dintre ele. Remarcatul echipei este, din nou, Harlem Gnohere. Francezul are 7 goluri în 8 meciuri, fiind integralist de numai două ori. Și în tabăra roș-albastră au venit noi jucători înaintea playoff-ului: fundașul stânga Alexandru Stan, de la Astra Giurgiu, și mijlocașul dreapta Mihai Roman de la FC Botoșani.

Rapid Viena a ajuns în playoff după ce a trecut de Slovan Bratislava, 5-2 la general. A pierdut turul, în deplasare, dar a câștigat returul categoric: 4-0. În campionat, Rapid nu se descurcă tocmai bine. Are o victorie, două egaluri și un eșec, iar după 4 etape este pe locul 7. Singurul succes din luna august e cel din preliminarii, cu Slovan – de altfel, și singurul de pe teren propriu din acest sezon. Atacantul Deni Alar și mijlocașul ofensiv Christoph Knasmullner sunt vedetele echipei la care joacă și Andrei Ivan. Internaționalul român este împrumutat de la FC Krasnodar și a fost pe teren în toate meciurile, având două goluri și un assist până acum.

Echipa probabilă a bucureștenilor: Cristian Bălgrădean – Antonio Jakolis, Bogdan Planic, Mihai Bălașa, Alexandru Stan – Mihai Pintilii, Ovidiu Popescu – Dennis Man, Olimpiu Moruțan, Filipe Teixeira – Harlem Gnohere

Pe Betano, cotele au marjă 0%! 4.00 pentru victoria FCSB și 2.10 pentru victoria vienezilor. La calificarea în grupe, ambele echipe au 1.90!

Leave a Reply