Liga Campionilor, playoff: 2 meciuri au cote cu marjă 0%!

Aseară s-au jucat primele 3 meciuri din playoff-ul Ligii Campionilor. PAOK, antrenată de Răzvan Lucescu a făcut egal la Benfica, iar România poate avea un tehnician în grupe! Azi sunt ultimele 3 meciuri: Videoton – AEK Atena, Ajax – Dinamo Kiev și Young Boys – Dinamo Zagreb. Toate încep la ora 22:00!

MOL Videoton – AEK Atena

Cote 1X2: 3.80 Videoton, 2.95 X, 2.49 AEK

Cote calificare: 4.30 Videoton, 1.22 AEK

Videoton a ajuns în playoff după ce a trecut de Dudelange, Ludogoreț și Malmo. E cea mai avansată fază în care ajunge clubul maghiar în principala competiție europeană, dar calificarea în grupe e dificilă. AEK a jucat un singur tur preliminar, în care a reușit să o elimine pe Celtic Glasgow. Pentru greci e doar al treilea meci oficial al sezonului. MOL Videoton a jucat, în schimb, 10 partide și nu a pierdut niciuna.

Ajax Amsterdam – Dinamo Kiev

Cote 1X2: 1.68 Ajax, 4.05 X, 6.30 Kiev

Cote calificare: 1.50 Ajax, 2.60 Kiev

Meciul s-ar fi putut juca între două echipe ale stranierilor. Ajax l-a scos pe Răzvan Marin din competiție, câștigând cu 5-2 la general în fața lui Standard; iar Dinamo Kiev pe Alex Băluță: 3-1 la general cu Slavia Praga. Partida e cea mai tare de azi, singura de pe culoarul non-campioanelor. Ajax are prima șansă, mai ales după investițiile făcute în această vară. „Lăncierii” îi au în lot pe Huntelaar, Tadic, Daley Blind, Schone, de Ligt sau Onana – fie fotbaliști experimentați cu meciuri în cele mai tari campionate, fie tineri de mare perspectivă.

Young Boys Berna – Dinamo Zagreb

Cote 1X2: 1.85 Young Boys, 3.70 X, 4.33 Zagreb

Cote calificare: 1.70 Young Boys, 2.15 Zagreb

Young Boys nu s-a calificat vreodată în grupele Ligii Campionilor. În ultimii 3 ani a fost eliminată de echipe mult mai bine cotate: Monaco, Monchengladbach și ȚSKA Moscova. Acum e pe culoarul campioanelor, după ce a luat primul titlu în 32 de ani. Echipa elvețiană e considerată favorită în fața croaților de la Dinamo Zagreb, care au ajuns în playoff după „duble” cu Hapoel Beer Sheva și Astana.

 

Leave a Reply