Cotă de peste 50 pe Betano la Cupa Asiei și Cupa Africii pe Națiuni

Luna ianuarie este extrem de ofertantă când vine vorba de sportul rege, Cupa Asiei din Qatar și Cupa Africii pe Națiuni, competiție găzduită de Coasta de Fildeș, desfășurându-se în paralel cu meciuri dintre cele mai interesante. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, 11 pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 17 ianuarie, am ales patru meciuri din Cupa Asiei și Cupa Africii pe Națiuni și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de 11 piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate dintr-un meci se regăsesc în același loc.

Liban – China (13:30)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.50)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.70)
Goluri prima repriză – Sub 0.5 (cota 2.27)

Liban și China nu au reușit să câștige primele meciuri disputate la Cupa Asiei. Liban, pentru a treia oară la Cupa Asiei, a pierdut chiar meciul inaugural, 3-0 cu gazda Qatar, în timp ce China a smuls in extremis un punct în confruntarea cu Tadjikistan, echipa din Asia Centrală ratând marile ocazii. China are o serie de trei meciuri la rând fără victorie și fără gol marcat, în timp ce Liban a pierdut la zero ultimele două confruntări, având o singură victorie în ultimele șapte partide.

Tadjikistan – Qatar (16:30)

Rezultat final – Qatar (cota 1.39)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.90)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.42)

Qatar pornește ca mare favorită la obținerea celui de-al doilea succes în Cupa Asiei, după 3-0 cu Liban în partida de deschidere, mai ales că Tadjikistan este o debutantă în această competiție și nu este lipsită de experiența unor meciuri sub presiune. Chiar și așa, remiză obținută de tadjici contra Chinei, echipă clasată cu 27 de locuri mai sus în ierarhia FIFA, a constituit o surpriză și totodată un semnal de alarmă pentru qatarezi. De patru ori s-au mai întâlnit cele două formații, Qatar obținând trei victorii. Singurul succes pentru Tadjikistan a venit în chiar ultima partidă directă, un 2-1 în urma cu mai bine de un deceniu.

Maroc – Tanzania (19:00)

Rezultat final – Maroc (cota 1.33)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.44)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.47)

Maroc, cea mai bună echipă africană la Cupa Mondială din 2022, începe aventura în Grupa F la Cupa Africii pe Națiuni contra Tanzaniei. Cele două s-au întâlnit cel mai recent în urmă cu două luni într-o partidă din preliminariile Cupei Mondiale din 2026, Maroc impunându-se cu 2-0 în deplasare. De atunci, Tanzania a mai disputat un amical cu Egipt, pierdut de asemenea cu 2-0. Marocanii s-au impus de patru ori în ultimele cinci meciuri directe cu Tanzania.

RD Congo – Zambia (22:00)

Șansă dublă – 1X (cota 1.47)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.98)

RD Congo a remizat în trei din ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile, în timp ce Zambia are șase remize înregistrate în precedentele șapte partide la Cupa Africii pe Națiuni. Zambianul Patson Daka de la Leicester City a marcat șase goluri în ultimele sale patru meciuri internaționale. Cele două echipe au remizat (1-1) la ultima întâlnire directă, în 2015 chiar la Cupa Africii pe Națiuni.

Cota de peste 50

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Liban – China, Tadjikistan – Qatar, Maroc – Tanzania și RD Congo – Zambia poți ajunge la o cotă cumulată de 50.71, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 507,10 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele unsprezece pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Te uiți și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor din Cupa Asiei și Cupa Africii pe Națiuni.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).