Coasta de Fildeș – Nigeria și Egipt – Ghana, ”finalele” din faza grupelor la Cupa Africii pe Națiuni

Ziua de joi, 18 ianuarie, aduce în prim plan două partide extrem de tari la Cupa Africii pe Națiuni, cu patru echipe care candidează pentru câștigarea trofeului și care însumat au câștigat de 16 ori competiția. Coasta de Fildeș va înfrunta Nigeria lui Victor Osimhen, în timp ce Egipt și Ghana vor lupta pentru obținerea primului succes la ediția din acest an. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de joi, 18 ianuarie, am ales două dintre meciurile programate la Cupa Africii pe Națiuni și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de opt piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.


Coasta de Fildeș – Nigeria (19:00)

Total goluri – Peste 1.5 (cota 1.57)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.20)
Marcator – Victor Osimhen oricând (cota 3.20)
Nigeria șuturi pe poartă – Peste 2.5 (cota 1.62)

Coasta de Fildeș, gazda turneului, a debutat cu victorie împotriva celor din Guinea-Bissau, în timp ce Nigeria a scos cu greu o remiză în meciul cu Guinea Ecuatorială (1-1), meci în care Victor Osimhen a punctat pentru ”Super vulturi”. Coasta de Fildeș a marcat cel puțin două goluri în șase din ultimele zece meciuri, incluzând aici precedentele patru partide disputate de ”Elefanți”. Nigeria a primit mai mult de un gol în trei din ultimele șase meciuri. Seko Fofana a marcat primul gol din actuala ediție a Cupei Africii pe Națiuni și a ajuns la șase reușite în ultimele zece meciuri pentru naționala ivoriană. Coasta de Fildeș a câștigat ultimele două meciuri directe fără gol primit. Nigeria n-a mai învins Coasta de Fildeș din 2013.

Egipt – Ghana (22:00)

Ambele echipe marchează – Nu (cota 1.60)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.85)
Egipt șuturi pe poartă – Peste 4.5 (cota 1.72)
Marcator – Mohamed Salah oricând (cota 2.40)

O singură înfrângere a suferit Egipt cu Rui Vitoria pe banca tehnică și a câștigat 12 din cele 15 meciuri cu acesta la timonă. ”Faraonii” au început campania cu o remiză surprinzătoare contra Mozambicului (2-2), Mohamed Salah marcând din penalty golul egalizator în minutul 90+7. Se putea și mai rău dacă ne uităm la Ghana, echipă care a fost învinsă de Capul Verde cu un gol în minutul 90+2. Ghana a câștigat de patru ori în istorie Cupa Africii pe Națiuni, dar ultimul succes datează din 1982. Nici forma de moment nu ajută prea mult ”Stelele negre”, Ghana ajungând la patru înfrângeri în ultimele șase meciuri. În meciurile directe, Egipt s-a impus de trei ori și a remizat o dată în precedentele patru dueluri.

Cota peste 80

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Coasta de Fildeș – Nigeria și Egipt – Ghana de la Cupa Africii pe Națiuni poți ajunge la o cotă cumulată de 87.50, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 875 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor de la Cupa Africii pe Națiuni, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor de la Cupa Africii pe Națiuni.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).