Sorana Cîrstea iese prematur de la Australian Open. Bilet verde pe Betano pentru cine a pariat pe victoria ei contra chinezoaicei Yafan Wang

Pentru Sorana Cîrstea ediția din acest an a Australian Open s-a încheiat prematur și cu siguranță nu va fi uitată prea curând. Cotată printre favoritele turneului, Sorana a pierdut în fața unei chinezoaice aflate la limita topului 100 mondial, după ce a condus cu 6-0 și 4-1. Pe Betano, grație promoției ”Decisiv din primul set”, nu au existat pierzători la finalul meciului dintre Cîrstea și Wang.

Ce este oferta Decisiv din primul set?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la toate meciurile de tenis, inclusiv la Australian Open, și atacă la fileu cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătoarea de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează dacă aceasta va pierde în cele din urmă meciul, cum s-a întâmplat în cazul partidei dintre Sorana Cîrstea și Yafan Wang.

În căutarea primului succes din 2024, Sorana Cîrstea a început ca din pușcă meciul cu Yafan Wang (94 WTA) și a câștigat primul set fără drept de apel cu un categoric 6-0 după doar 22 de minute.

Cîrstea a menținut ritmul bun și în debutul setului secund, desprinzându-se rapid la 3-0 și 4-1, cu două break-uri în față, moment în care victoria părea că nu poate să-i mai scape.

Și cu toate acestea, Wang a ridicat formidabil nivelul jocului, erorile și-au făcut loc în jocul Soranei și chinezoaica a reușit ceea ce părea imposibil, egalând scorul la seturi, scor 7-5, după o secvență de trei game-uri la rând, de la 5-4 pentru Cîrstea.

Setul al treilea, decisivul, a fost dominat autoritar de chinezoaica în vârstă de 29 de ani, aceasta impunându-se cu 6-2 pentru calificarea în turul secund, acolo unde o va întâlni pe Emma Răducanu.

Prin promoția ”Decisiv din primul set” la meciul dintre Sorana Cîrstea și Yafan Wang nu au existat pierzători. Chiar dacă a pierdut meciul, prin adjudecarea primului set cu 6-0 de către Cîrstea cei care au mizat pe victoria acesteia au primit biletul câștigător fără să mai conteze rezultatul final.

Nu rata oferta specială Betano din prima săptămână a Australian Open

Iubitorii tenisului au parte în prima săptămână la Australian Open de o ofertă specială de pariere pe Betano. Astfel, cine pariază cel puțin 50 de lei pe un bilet multiplu cu minimum trei selecții, fiecare având o cotă de minimum 1.40, va primi înapoi jumătate din suma pariată sub formă de bonus (free bet), în limita a 100 de lei, dacă biletul se dovedește necâștigător.