Două meciuri combinate pe Betano, cu Bet Builder, pentru o cotă de aproape 50!

Luni, 18 septembrie, vor avea loc ultimele două meciuri ale etapei a 9-a din Liga 1. Poli Iași primește în Copou replica celor de la FC Botoșani într-un derby al Moldovei, în timp ce runda e încheiată de meciul CFR Cluj – Petrolul, două echipe din partea superioară a clasamentului care n-au pierdut în ultimele trei etape. Pe Betano, cu Bet Builder activat, am combinat cele două meciuri pe același bilet pentru o cotă de aproape 50!

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, nouă pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de luni, 17 septembrie, ne-am oprit asupra celor două meciuri rămase de disputat din etapa a 9-a în Liga 1, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, pentru o cotă de aproape 50, după cum vom vedea în continuare.

Politehnica Iași – FC Botoșani (18:30)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.82)
Șansă dublă – 1X (cota 1.36)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.98)

Ultimele două echipe clasate în Liga 1 se înfruntă în Copou într-un duel al marilor orgolii locale. FC Botoșani n-a câștigat niciun meci din cele opt disputate până acum în campionat și este lanterna roșie din Liga 1. Poli Iași are două victorii, ambele obținute în deplasare (3-1 cu Farul și 2-0 cu U Cluj). Pe teren propriu ieșenii au pierdut ambele dispute de până acum în meciuri de GG, cu Hermannstadt și Universitatea Craiova. Un singur punct a obținut FC Botoșani din cele trei deplasări de până acum după un 2-2 cu Rapid.

CFR Cluj – Petrolul (21:30)
Rezultate final – CFR Cluj (cota 1.44)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.95)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.15)
Marcator – Daniel Bîrligea oricând (cota 2.50)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.75)

CFR Cluj vine după trei victorii la rând în care ambele echipe au marcat. Echipa lui Andrea Mandorlini a trecut peste șocul eliminării premature din cupele europene și se concentrează pe campionat. Petrolul n-a pierdut niciun meci din ultimele cinci disputate. Patru din aceste cinci meciuri au fost de GG. Sezonul trecut CFR Cluj s-a impus în ambele dispute cu Petrolul, 1-0 pe teren propriu și 5-2 în deplasare. Două victorii și un egal este bilanțul CFR-ului pe teren propriu în actualul sezon de Liga 1. De cealaltă parte, Petrolul n-a pierdut niciun meci din cele trei disputate în deplasare, obținând o victorie și două remize. Succesul obținut a fost unul de răsunet, 2-0 cu Rapid, în Giulești.

Cota de aproape 50!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele două meciuri programate la finalul rundei a 9-a în Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 47.30, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.365,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la CFR Cluj – Petrolul

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului CFR Cluj – Petrolul din etapa a 9-a, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria uneia dintre echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.