Cotă de aproape 120 pe șapte meciuri din fotbalul european și un bonus de 25 la sută oferit de Betano

Finalul de săptămână este extrem de ofertant pe Betano, cu Manchester City – Liverpool, AC Milan – Fiorentina sau Rayo Vallecano – FC Barcelona meciuri cap de afiș în campionatele de top din Europa, sâmbătă, 25 noiembrie. Cu oferta Câștig Șansă ai o plasă de siguranță în cazul în care unul dintre meciurile pe care ai pariat nu ți-a ieșit pe bilet. În plus, pentru un bilet multiplu cu șapte selecții, așa cum vom vedea mai jos, Betano oferă un Bonus Multiplu de 25 la sută.

Ce este oferta Câștig Șansă?

Este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor (pre-match), fiecare meci cu o cotă de minimum 1.65. Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Dacă pierzi unul dintre ele pe bilet, nu pierzi miza, pentru că Betano îți înapoiază banii! Promoția Câștig Șansă este valabilă pentru anumite tipuri de pariuri și competiții, după cum vom vedea în explicația de mai jos.

Șapte selecții, un singur bilet pentru o cotă de aproape 120!

Din oferta Betano de sâmbătă, 25 noiembrie, am ales șapte dintre meciurile programate în campionatele de top din Europa și am mizat pe cote mai mari de 1.65 pentru a profita de oferta Câștig Șansă, dar și pentru a debloca Bonusul Multiplu având astfel un potențial câștig mai mare.

Manchester City – Liverpool (14:30)
Rezultat final – Manchester City (cota 1.75)

”Cetățenii” au câștigat toate cele șapte meciuri disputate pe teren propriu sezonul acesta. De cealaltă parte, Liverpool a marcat în fiecare din cele 18 meciuri disputate în actualul sezon de Premier League. Mohamed Salah a înscris în fiecare din ultimele patru apariții pe teren împotriva celor de la Manchester City.

Rayo Vallecano – Barcelona (15:00)
Ambele echipe marchează – Da (cota 1.72)

Rayo Vallecano a câștigat ultimele două meciuri directe pe teren propriu cu Barcelona. Echipa din Madrid este neînvinsă în ultimele patru confruntări cu gruparea blaugrana. Ambele echipe au înscris în trei din precedentele șase dispute directe, inclusiv în ultima partidă câștigată de Rayo, cu 2-1, în aprilie anul acesta. În patru din ultimele șase meciuri de campionat disputate de Rayo au fost goluri de ambele părți (GG).

Dortmund – Monchengladbach (16:30)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 1.93)

Borussia Dortmund a câștigat cinci din ultimele opt meciuri disputate în toate competițiile. Monchengladbach este echipa din Bundesliga cu cele mai multe goluri marcate în deplasare (28). Media de goluri în meciurile disputate de Gladbach sezonul acesta este de 4.18 goluri pe meci.

Newcastle – Chelsea (17:00)
Rezultat final – Newcastle (cota 2.60)

Newcastle vine după două înfrângeri consecutive și întâlnește o echipă care a pierdut un singur meci din ultimele opt disputate în toate competițiile. Ambele echipe au marcat în patru din precedentele șase meciuri disputate de Chelsea.

Atalanta – Napoli (19:00)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.98)

O singură echipa a plecat cu toate punctele de la Bergamo sezonul acesta. E vorba de liderul Inter Milano. Au fost mai mult de 2.5 goluri marcate în cinci din ultimele șapte meciuri disputate de Napoli în deplasare. Ambele echipe au marcat în opt din precedentele opt meciuri directe.

AC Milan – Fiorentina (21:45)
Rezultat final – AC Milan (cota 2.12)

Fiorentina a pierdut trei din ultimele patru meciuri în campionat fără să marcheze vreun gol. Un singur meci din 11 jucate în deplasare de Fiorentina a fost fără gol primit de formația Viola. Doar trei din ultimele 14 meciuri disputate de AC Milan pe teren propriu au avut mai mult de trei goluri.

Atletico Madrid – Mallorca (22:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.95)

În șapte din cele opt meciuri disputate de Atletico Madrid pe teren propriu echipa gazdă a câștigat și ambele echipe au înscris. Mallorca a marcat în cinci din ultimele șapte meciuri în deplasare. Alvaro Morata este principalul marcator pentru Atletico pe teren propriu, cu opt goluri în șapte apariții pe teren.

Cota de aproape 120

Pe cele șapte meciuri de mai sus din fotbalul european am obținut cota 119.78 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 10 de lei potențialul câștig este de 1.197,89 lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 25% oferit de Betano care înseamnă 296,97 lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Te-a scos un meci? Ai banii înapoi!

Dacă din meciurile alese pe bilet unul singur se dovedește necâștigător, cu oferta Câștig Șansă nu ai pierdut și Betano îți înapoiază banii. Tot ce trebuie să știi este că această ofertă este valabilă pentru pariuri simple din fotbal, cum ar fi Rezultat final, Total goluri Peste/Sub în meci (exclus Total goluri pe Echipe), Ambele echipe înscriu GG/NG și baschet pe piețele Câștigător, Handicap, Total Puncte în meci Peste/Sub (exclus Total Puncte pe Echipe). Nu sunt acceptate pariurile de tip sistem/banker, iar suma maximă returnabilă este de 100 RON. Dacă oricare dintre meciuri se amână, se anulează sau rezultatul este omologat cu cota 1, atunci oferta nu este valabilă.

Nu uita de Betano Avantaj

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Te uiți și Pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).