city guardiola

Liga Campionilor: Dă City lovitura pe Camp Nou?

FC Barcelona primește diseară vizita celor de la Manchester City, în grupele Ligii Campionilor. Este meciul serii, iar cotele pentru Champions League sunt toate pe Betano.com!

Manchester City a pierdut toate cele 4 meciuri oficiale cu FC Barcelona. Au fost patru partide în Liga Campionilor, două în 2014 și două în 2015, iar Barcelona a câștigat cronologic cu 2-0, 2-1, 2-1 și 1-0. City a câștigat un meci amical îndepărtat, în 2009.

Pep Guardiola revine pe Camp Nou din postura de rival. Echipa sa engleză nu a mai câștigat de trei meciuri în toate competițiile și ocupă locul al doilea în Grupa C a Ligii Campionilor, cu 4 puncte, în spatele celor de la FC Barcelona care au adunat 7 puncte.

City a învins-o în această grupă cu 4-0 pe Monchengladbach, dar a terminat 3-3 cu Celtic, în timp ce Barcelona a învins aceste două echipe.

Catalanii au o cotă de 1.6 pe Betano, la victorie. Dacă Pep dă lovitura pe Camp Nou, cota lui City este de 6.0! Toate cotele partidei sunt aici.

Guardiola a preluat-o pe City în vară și a adus cu el nu mai puțin de 17 membri din staff-ul Barcelonei. Așadar, are toate atuurile să știe exact punctele slabe și cele puternice ale echipei căreia i-a adus tripla în 2009.

Echipe probabile

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitić, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez, Neymar.
Accidentat: Cillessen

Man. City: Bravo; Zabaleta, Stones, Otamendi, Clichy; Fernandinho, Gündoğan; Sterling, Silva, De Bruyne; Agüero.
Accidentat: Sagna, Delph

a

Leave a Reply