FC Voluntari are 16 înfrângeri în 20 meciuri jucate cu Dinamo în campionat

FC Voluntari şi Dinamo București vor juca luni, 22 noiembrie 2021, de la ora 20:30, în etapa a 16-a din Liga 1, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari şi va fi arbitrată de George Cătălin Găman din Craiova.

 

Betano: 2.05 pentru o victorie FC Voluntari, 3.48 egal, 4.43 pentru un succes Dinamo București

 

FC Voluntari

FC Voluntari a terminat turul sezonului regular pe un loc de play-off, o performanţă pe care nu a mai reuşit-o în prima ligă. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a avut o serie de 6 victorii la rând în etapele 7-12, însă în ultimele 3 etape nu a marcat niciun gol şi a câştigat doar 1 punct din 9 posibile. Totuşi, ilfovenii au pierdut în Gruia cu CFR Cluj în minutul 90 iar punctul câştigat a fost obţinut cu FCSB. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu are 8 victorii, 1 egal şi 6 înfrângeri, o linie de clasament neaşteptat de bună. Următoarele meciuri vor fi FC Botoșani (deplasare), FC U Craiova 1948 (deplasare) şi Universitatea Craiova (acasă).

 

Dinamo București

Dinamo n-a reușit să câştige decât 2 meciuri în turul sezonului regular, doar cu echipe din Ilfov, FC Voluntari şi Academica Clinceni. Pe banca tehnică au stat Dario Bonetti (etapele 1-8), Sorin Colceag (etapele 9-10), Mircea Rednic (etapele 11-15) în timp ce la FC Voluntari a fost şi este doar Liviu Ciobotariu. În ultimele 12 etape “alb-roşii” nu au bătut pe nimeni, astfel că una dintre cele mai iubite echipe din România a terminat turul pe un loc retrogradabil. Au venit foarte mulţi jucători noi, însă rămâne de văzut dacă vor redresa echipa. Următoarele meciuri vor fi FC U Craiova 1948 (acasă), Academica Clinceni (deplasare) şi Chindia Târgoviște (acasă).

 

FC Voluntari – Dinamo București echipele probabile

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș – Cr. Costin, Rață, Droppa, Meleke, Briceag – Nemec, I. Gheorghe

Dinamo București: P. Iliev – Gluhaković, André Pinto, R. Popa, Kenourgios – Sorescu, Itu, Răuță, Bani – Măgureanu, Torje, Ivanovski

 

Pronostic FC Voluntari – Dinamo București

FC Voluntari – Dinamo București 1 sau 2 & sub 4,5 goluri, la o cotă de 1.50 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.80, Adam Nemec va marca oricând un gol.