zi decisiva pentru calificarea Naționalei mici

Cele mai tari meciuri ne asigură programul pentru toată ziua

 

CALIFICĂRI CAMPIONATUL EUROPEAN U21 

Nu mai puțin de 16 meciuri avem rezervate pentru azi în calificările pentru Europeanul de tineret. Ultima etapă ne va stabili formațiile care merită să joace la turneul final, dintre care vom afla și destinul echipei noastre de tineret.

 

România U21 – Danemarca U21

Echipa de tineret a țării noastre se află în fața unei alte performanțe notabile: calificarea la Europeanul de tineret din 2021.

Pentru a fi sigură de prezența la Euro U21 de anul viitor, România trebuie să învingă Danemarca, formație deja calificată de pe primul loc al grupei. Doar cele 3 puncte ne asigură locul între cele mai bune cinci locuri doi ale grupelor care se califică la turneul final. Adrian Mutu nu-i va avea la dispoziție pe Coman, Man, Mihăilă sau Ghiță, dar se poate baza pe Ianis Hagi, revenit de la Naționala de seniori.

România U21 a pierdut la limită meciul tur din Danemarca, 2-1, în chiar primul meci al grupei. Partida decisivă se joacă diseară la ora 20:30 pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești.

Cote Betano 1×2: 1.68 – 4.00 – 4.25

 

LIGA NAȚIUNILOR

Avem, în total, 9 dueluri din Liga Națiunilor în această seară, toate cu ora de începere 21:45. Cu Franța deja calificată după victoria recentă din Portugalia, azi mai aflăm câștigătoarele a altor 4 grupe ce vor merge mai departe în play-off-ul competiției.

 

Spania – Germania

Estadio de la Cartuja va fi gazda celui mai așteptat meci al serii din Liga Națiunilor: Spania primește vizita Germaniei în ultima etapă a grupei D. Cele 2 combatante din seara aceasta se află pe primele 2 locuri, separate de un singur punct. Oaspeții au nevoie de cel puțin un egal pentru a merge mai departe în semifinalele din Liga Națiunilor. Spaniolii nu au reușit să-și câștige niciunul din ultimele două jocuri din Liga Națiunilor și nu au de ales decât victoria ca să acceadă mai departe în competiție.

Luis Enrique nu se va putea baza în acest derby pe Sergio Busquets, Jesus Navas, Ansu Fati ori Jose Gaya. De cealaltă parte, Joachim Low nu îi are disponibili pe Mats Hummels și Emre Can. Cu Toni Kroos revenit la nemți după o suspendare, vom putea asista la un duel madrilen între cel din urmă și căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos.

Ultime două întâlniri dintre cele două țări s-au încheiat 1-1, iar în fiecare din ultimele lor 5 partide s-au marcat sub 3 goluri.

Cote Betano 1×2: 2.42 – 3.77 – 3.09

 

Croația – Portugalia

Chiar dacă niciuna dintre echipe nu mai are șanse să prindă primul loc, ne bucurăm de un duel între 2 echipe de top. De asemenea, vom asista și la o reîntâlnire pe gazon, ca adversari de această dată, între foștii colegi de la Real Madrid, vicecampionul mondial Luka Modrić, și superstarul portughez, Cristiano Ronaldo.

Croații au nevoie, totuși, de cel puțin același rezultat pe care îl va obține și Suedia din confruntare de la Paris cu Franța, pentru a evita utimul loc din grupă. Croații și suedezii au câte 3 puncte obținute în grupă, după victoriile cu același scor de 2-1 obținute pe teren propriu una împotriva celeilalte. Partidele în care a fost implicată trupa lui Zlatko Dalic au avut parte de multe goluri, cel puțin 3 goluri marcate pe meci în ultimele 9 jucate.

Cote Betano 1×2: 3.84 – 3.71 – 2.12

 

CALIFICĂRI CUPA MONDIALĂ – AMERICA DE SUD

Începând cu această noapte și continuând cu mâine dimineață, avem programate 5 meciuri ale Naționalelor din America de Sud. Columbia și Argentina intră în acțiune, precum și Uruguay cu Brazilia care se întâlnesc în meci direct în derbiul zilei.

 

Uruguay – Brazilia

Brazilia se deplasează pentru meciul de pe Estadio Centenario din Montevideo din postura de lider al clasamentului, cu maxim de puncte obținute după 3 jocuri. Echipa Selecao este singura formație ce a câștigat toate meciurile de până acum și urmărește a 4-a victorie consecutivă împotriva Uruguay-ului, formație cu care nu a pierdut în ultimele 10 dispute directe.

Brazilienii și-au trecut în cont cele 3 puncte din ultimul joc câștigat acasă, 1-0 cu Venezuela, atacantul lui Liverpool, Roberto Firmino, fiind solitar pe tabela de marcaj.

Gazdele de azi au pierdut dezamăgitor meciul din Ecuador, dar și-au luat revanșa în ultimul joc cu Naționala Columbiei. Băieții lui Oscar Tabarez au învins în deplasare cu 3-0, printre marcatori aflându-se și vedetele echipei, Edinson Cavani ori Luis Suarez. Uruguayenii vor să producă surpriza azi și să egaleze Brazilia la puncte cu o victorie împotriva lor ce nu s-a mai înregistrat de 19 ani.

Acesta este ultimul meci din 2020 pentru ambele Naționale, meciurile de calificare reluându-se în martie anul viitor.

Cote Betano 1×2: 4.45 – 3.51 – 2.03

 

TURNEUL CAMPIONILOR

Am trecut deja de primele meciuri din cadrul Turneului Campionilor de la Londra, iar în ziua a treia avem parte de a doua serie de de partide din cadrul grupei B ori “grupa LONDRA 2020”. Capul de afiș este ținut de partida Rafael Nadal și Dominic Thiem, iar celălalt meci al zilei, ce se va disputa seara, este între Stefanos Tsitsipas și debutantul Andrey Rublev.

 

Rafael Nadal – Dominic Thiem

Dominic Thiem a recuperat foarte mult în ultimii 6 ani, ocupând acum locul 3 mondial, o singură poziție în spatele oponentului său de azi, Rafael Nadal. Australianul l-a învins pe Nadal în ultima partidă dintre cei doi, disputată în luna ianuarie a acestui an, chiar pe “teren propriu, la Open-ul Australian. În total, au fost 14 întâlniri până acum, Nadal conducând statistica cu 9 victorii obținute, fiind considerat favorit și astăzi. Ambii jucători și-au adjudecat victoria în primul meci al turneului, cu spaniolul trecând în 2 seturi de rusul Rublev, iar Dominic Thiem învingându-l cu 2-1 pe grecul  Tsitsipas, campionul en-titre al turneului.

Cote Betano 12: 1.55 – 2.45

 

Ce bilet îți faci azi?

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply