esalonul secund: petrolul - aerostar

Fotbal și tenis de luni

Noua săptămână începe cu o ofertă atractivă din fotbal și tenis. Etapa a 12-a din eșalonul secund al României continuă cu meciul Petrolului de acasă cu Aerostar, Franța și Elveția au meci decisiv în calificările pentru Europeanul de tineret, iar la a 50-a ediție a Turneului Campionilor intră în scenă și favoritul Novak Djokovic.

 

Petrolul Ploiești – Aerostar Bacău

Unul dintre ultimele meciuri ale etapei a 12-a din eșalonul secund se joacă azi pe stadionul “Ilie Oană”. Petrolul Ploiești primește vizita lui Aerostar Bacău. Găzarii țintesc victoria care i-ar urca pe podium, având și un moral excelent după ce în runda trecută au învins Rapidul.

De cealaltă parte, moldovenii au un obiectiv total opus, aflându-se pe penultimul loc înaintea acestei dispute. Aerostar are nevoie mare de puncte, dar chiar și cu o victorie nesperată, vor rămâne tot pe poziția a 20-a.

Cote Betano 1×2: 1.27 – 5.35 – 9.00

 

Franța U21 – Elveția U21

Stadionul Michel-d’Ornano din Caen, oraș francez de 100.000 de locuitori, va găzdui partida dintre reprezentativa de tineret a țării gazdă și reprezentativa similară a Elveției.

Cele 2 echipe au jucat până acum 5 meciuri între ele, fiecare câștigând câte 2 meciuri, iar unul terminându-se remiză. Naționala Țării Cantoanelor are o serie de 9 victorii consecutive, toate în grupa de calificare, clasându-se pe primul loc cu maxim de puncte. Naționala de tineret a Cocoșului galic se oprește la 5 asemenea victorii, seria lor fiind anterior întreruptă chiar de elvețieni. Ultimul meci disputat a fost meciul tur din grupa de acum aproape un an, atunci când tineretul Elveției a câștigat pe 19 noiembrie 2019 cu scorul de 3-1. Franța recuperează prin palmaresul indestructibil al jocurilor de acasă, unde nu a mai pierdut de 26 de meciuri și unde nu a primit gol în 5 din ultimele 6 dispute de pe teren propriu. Ne așteptăm la un meci spectaculos, media golurilor marcate a celor 2 combatante din această seară fiind de peste 2.7 pe meci pentru fiecare.

Cote Betano 1×2: 1.57 – 4.20 – 4.85

 

Mozambic – Camerun

Cel mai important duel de azi din Cupa Africii pe Națiuni ne aduce față în față naționalele Mozambicului și a Camerunului. Mozambic va încerca pe teren propriu să-și ia revanșa pentru înfrângerea recentă suferită, 4-1 în Camerun, acum 4 zile. Cele două formații se află pe primele două locuri ale grupei F, iar cu un succes, Mozambic ar egala la puncte liderul Camerun. Ambele echipe au câte 5 goluri marcate în cele 3 meciuri de până acum.

Cote Betano 1×2: 7.05 – 3.30 – 1.57

 

Novak Djokovic – Diego Schwartzman

Primele meciuri din cadrul Grupei A, sau Grupa TOKYO 1970, de calificare al Turneului Campionilor de la Londra încep azi.

Numărul 1 mondial și favoritul turneului, Novak Djokovic, intră în joc contra numărului 9 mondial, Diego Schwartzman. Nole are un palmares excelent în acest an, câștigând Australian Open și alte 2 turnee Masters. Ultima oară când sârbul a câștigat acest turneu a fost în anul 2015.

Cei 2 jucători s-au întâlnit de 5 ori până acum, Schwartzman pierzând de fiecare dată. Argentinianul se află, însă, în cea mai bună formă a sa, fiind în premieră calificat la Turneul Campionilor, ocazie cu care își dorește să-și treacă în palmares și primul succes contra lui Djokovic.

Cote Betano 12: 1.12 – 6.50

 

Daniil Medvedev – Alexander Zverev

Cei 2 jucători se reîntâlnesc, după ce recent și-au disputat trofeul Turneului de la Paris. Medvedev a câștigat finala turneului de pe 8 noiembrie după ce l-a învins pe Zverev cu 2-1. De notat că neamțul a ajuns în finală după ce l-a învins pe parcurs și pe favoritul turneului, Rafael Nadal.

În total, au fost 7 întâlniri între cei doi, Zverev învingând în 5 dintre acestea, însă rusul pleacă azi ca favorit în acest duel.

Cote Betano 12: 1.79 – 2.25

 

Cu ce bilet începi săptămâna?

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply