România joacă ultimul meci din Liga Națiunilor.

Ultima șansă în Liga Națiunilor

 

LIGA NAȚIUNILOR

Azi avem ultimele meciuri din 2020 în Liga Națiunilor. România vrea să încheie grupa cu o victorie în Irlanda de Nord. Polonia și Olanda se întâlnesc în meci direct ce se poate dovedi decisiv, iar Belgia mai are un singur obstacol în drumul său către fazele finale ale competiției.

 

Irlanda de Nord – România

Selecționata de seniori are ultimul meci din acest an tocmai pe stadionul “Windsor Park” din Belfast.

Irlanda de Nord primește vizita României în încercarea de a preda ștafeta ultimului loc tocmai echipei noastre. Selecționerul Ian Baraclough va căuta victoria, indiferent de decizia care se va lua în cazul meciului anulat al României cu Norvegia. Căpitanul Steven Davis este indisponibil la gazdele noastre de azi.

În meciul tur, România şi Irlanda de Nord au terminat la egalitate, 1-1, pe Arena Naţională, formația României având un om în plus mai bine de o repriză.

Cote Betano 1×2: 3.31 – 3.40 – 2.46

 

Belgia – Danemarca

Liderul grupei a 2-a din Liga A a Ligii Națiunilor, Belgia, întâlnește acasă ocupanta locului doi a acceași grupe, Danemarca. Ultimul meci al anului reprezintă, pentru fiecare dintre echipe, unul decisiv pentru calificarea în semifinalele competiției. Gazdele au două puncte avans în clasament înainte meciului în care echipa victorioasă “ia totul”.

Fiecare dintre cele două formații vine după o victorie obținută în ultimul meci: Belgia a învins Anglia acasă cu 2-0, iar Danemarca a învins-o cu 2-1 pe Islanda, tot într-un meci disputat acasă.

Cu Mertens, Kevin De Bruyne și Romelu Lukaku în formație, echipa ce se clasează pe locul 1 în clasamentul mondial are nevoie de un singur punct din acest meci pentru a fi matematic calificată mai departe.

Cote Betano 1×2: 1.77 – 3.97 – 5.41

 

Polonia – Olanda

Olanda se deplasează în Polonia pentru jocul de pe Stadionul Śląski din Chorzów, victoria putând să califice mai departe una dintre echipe în cazul unui insucces al Italiei.

Polonia vine după o înfrângere suferită contra Squadrei Azzurra. Jacek Goralski este suspendat la gazde, după ce a primit cartonaș roșu în meciul trecut cu italienii.

Naționala Portocalei Mecanice vine, în schimb, cu un moral pozitiv, după victoria obținută pe teren propriu contra Bosniei și Herțegovina, și are un punct în fața oponentei sale de azi. Ultimul succes al olandezilor a încheiat o serie anterioară de 5 meciuri fără victorie.

Ambele echipe țintesc victoria în acest meci, în speranța că Naționala Bosniei și Herțegovina va produce surpriza contra Italiei.

Cote Betano 1×2: 4.00 – 3.75 – 1.87

 

TURNEUL CAMPIONILOR

Ziua a 4-a din Turneul Campionilor ne aduce a doua serie de partide din cadrul grupei A sau grupa “TOKYO 1970”. Capul de afiș este ținut de partida Novak Djokovic și Daniil Medvedev, în timp ce primul meci al zilei va fi între Alexander Zverev și Diego Sebastian Schwartzman.

 

Novak Djokovic – Daniil Medvedev

Jucătorul sârb de 33 de ani a trecut lejer în primul meci, scor 6-3 6-2, de argentinianul Diego Sebastian Schwartzman, în primul său meci de la turneul pe care nu l-a mai câștigat din 2015. Rusul Medvedev și-a câștigat și el primul meci jucat împotriva numărului 5 mondial, neamțul Alexander Zverev. Acesta este al 7-lea meci direct între cei doi jucători, Djokovic având până acum 4 victorii strânse. Sârbul este favorit și în acest duel din drumul său către obținerea unui al șaselea titlu la Turneul Campionilor.

Cote Betano 12: 1.40 – 3.00

 

Care sunt partidele care te interesează?

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply