liga campionilor infografic

Ce spun bookmakerii: City are prima șansă la Liga Campionilor

Cea mai importantă competiție din fotbalul european continuă. Diseară încep optimile din Liga Campionilor și 16 echipe vor să joace pentru trofeu pe 26 mai, la Kiev. Conform cotelor de pe Betano.com, Manchester City e marea favorită, urmată de PSG, Bayern, Barcelona și Real Madrid.

Marcatorul de Aur la Real Madrid – PSG, click pentru detalii

Fiecare favorită are argumentele ei, iar primele 4 din acest top domină autoritar campionatele din țările lor. În Ligă, City se remarcă prin cele mai multe pase și cei mai mulți kilometri alergați. PSG are cele mai multe goluri marcate, Barcelona are cele mai puține primite. Real are cele mai multe șuturi și dă golgheterul competiției. Dintre favorite, singura care nu conduce vreun clasament e Bayern dar e în primele locuri la aproape toate capitolele.

Interesant e că echipele văzute cu cele mai mari șanse, Manchester City și PSG, nu au ridicat niciodată trofeul. O singură dată s-a întâmplat în ultimii 20 ani ca o echipă să câștige trofeul pentru prima dată: în 2012, când Chelsea a învins-o pe Bayern. Chelsea e abia a șaptea favorită în sezonul actual, cu cotă de 30, depășită și de Liverpool, Manchester United, Juventus și Tottenham. Roma o urmează cu cota 35, iar 5 cluburi nu au nicio șansă, în viziunea caselor de pariuri: Sevilla, Șahtior, Porto, Beșiktaș și Basel. Un bilet de 10 lei pe Basel ar aduce 6,000 lei în buzunar! Pentru același câștig, pe Manchester City, un parior ar trebui să mizeze 1,500 lei!

Real Madrid e singura echipă care a câștigat Liga Campionilor în ani consecutivi și e văzută cu șanse mari la trofeu. Cu toate astea, nu e favorită la calificarea în sferturi! „Galacticii” întâlnesc PSG în optimi, iar cota să se califice e de 2.20, față de 1.68 a francezilor. Realul este, însă, așteptată să câștige meciul tur de pe Bernabeu. Cele mai mari cote pentru rezultatul după 90 minute sunt pe Betano. TOATE meciurile din faza optimilor au cote cu marjă 0%!

 

Stai cu noi, dă-ne follow!:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *