fc barcelona

Ce pariem pe Cupa Spaniei. Atheltic – Barcelona se vede pe Betano TV

Prima manșă din optimile de finală ale Cupei Spaniei se încheie joi seară în forță cu meciul Athleteic Bilbao – FC Barcelona.

Partida este transmisă cu streaming live, de la ora 22:15, pe Betano TV.

Casa de pariuri online Betano a pregătit meciul cu aproape 200 de tipuri de pariuri și cote cu Marjă 0% – cele care asigură valori maxime pentru pariori.

Casa de pariuri online Betano a pregătit meciul cu aproape 200 de tipuri de pariuri și cote cu Marjă 0% – cele care asigură valori maxime pentru pariori. Cine va câștiga titlul în acest an? Catalanii au prima șansă, cu cota de 2,20, urmați îndeaproape de Real Madrid.

Athletic și Barcelona sunt unele dintre cele mai galonate echipe din Cupa Spaniei (sau Cupa Regelui cum este competiția denumită pe plan local). Athletic are 23 de titluri, iar Barcelona – regina competiției – a adunat 28.

În ciuda celor 23 de trofee, „leii” nu au mai câtigat Cupa din sezonul 1983/1984. Diseară au o cotă de aproape 6,00 la victorie.

Athletic nu a învins-o niciodată în Cupă pe Barcelona, din 2009 și până în prezent.
Din 2003 și până în prezent, în campionat, bascii au doar două victorii acasă, ultima în 2013, un 1-0.

Barcelona a marcat 15 goluri în poarta lui Atletic în ultimele 5 partide din La Liga (toate câștigate) și a primit doar două goluri într-un singur meci, restul fiind victorii la zero. Betano oferă cota de 2,15 pentru ca diseară doar o singură echipă să înscrie (pariu NG).

Loturi probabile

Athletic Club: Gorka Iraizoz, Kepa, Bóveda, Balenziaga, Beñat, Mikel Vesga, Williams José, Raúl García, Iker Muniain, Aduritz, Etxeita, Mikel Rico, Laporte, De Marcos, San José, Susaeta și Sabin Merino.

FC Barcelona: Ter Stegen, Jordi Masip, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Gerard Piqué, Javier Mascherano, Lucas Digne, Jordi Alba, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, André Gomes, Ivan Rakitic, Andrés Iniesta, Arda Turan, Rafinha, Paco Alcácer, Luis Suárez, Neymar Jr și Lionel Messi.

Leave a Reply