old-trafford

Ce pariem azi: United – Sevilla și Roma – Șahtior

Man United a ținut cu greu de 0-0 pe Ramon Sanchez Pizjuan, însă va ataca pe Old Trafford. În celălalt meci din optimile Ligii Campionilor, Roma vrea să elimine Șahtiorul după ce a pierdut cu 2-1 în tur.

Manchester United – FC Sevilla

Cote: 1.58 Man Utd, 4.45 X, 6.90 Sevilla

Cote la calificare: 1.40 Man Utd, 2.95 Sevilla

Scor corect 0-0: 10.00

Cote mărite: 2.50 1 pauză/1 final, 3.60 Man Utd câștigă și ambele marchează

În formă bună după victoriile cu Chelsea și Liverpool, Manchester United are prima șansă la locul 2 în Premier League. Mourinho are ochii și pe trofeul UEFA Champions League, pe care „diavolii” l-au câștigat ultima dată acum 10 ani. E favorit la calificarea în sferturi, în dauna Sevillei, echipă care nu a mers niciodată mai departe de optimi.

Meciul tur s-a terminat 0-0, deși Sevilla a dominat autoritar jocul și a avut multe situații bune de a marca. Spaniolii au nevoie de un egal cu goluri sau de o victorie diseară, pe Old Trafford. O singură echipă a reușit să plece cu un succes de acolo în sezonul actual, Manchester City, iar altele două au scos un egal: Burnley și Southampton. Celelalte 17 meciuri s-au încheiat cu victoria gazdelor, iar ultimele nume de pe lista victimelor sunt ale lui Chelsea și Liverpool. În 4 meciuri pe teren englez, Sevilla are doar un egal, reușit chiar în acest sezon, în grupe, la Liverpool.

Probleme de lot pentru Mourinho, care nu-i poate folosi pe accidentații Jones, Rojo, Blind și Ander Herrera. Ar putea lipsi, de asemenea, Pogba, Martial și Ibrahimovic. Toți au lipsit în ultimul meci și sunt incerți. La oaspeți nu pot juca Jesus Navas și Corchia, accidentați, și Miguel Layun, fără drept de joc în Liga Campionilor.

Echipe probabile

Man United: De Gea – Valencia, Bailly, Smalling, Young – McTominay, Matic – Mata, Sanchez, Rashford – Lukaku

Sevilla: Rico – Escudero, Mercado, Lenglet, Arana – N’Zonzi, Banega – Sarabia, Vazquez, Correa – Muriel

AS Roma – Șahtior Donețk

Cote: 1.68 Roma, 4.50 X, 5.45 Șahtior

Cote la calificare: 1.90 Roma, 1.91 Șahtior

Scor corect 2-1: 11.00

Cote mărite: 2.15 ambele înscriu și peste 2,5 goluri

Meciul dintre Roma și Șahtior va decide, probabil, outsidera sferturilor. Echipa calificată din această dublă va da piept cu cluburi ca Juventus, Manchester City, Liverpool sau Real Madrid, deja calificate. Ucrainienii au câștigat cu 2-1 în tur, iar palmaresul în fața lui AS Roma le dă speranțe. Șahtior nu a pierdut decât un meci cu Roma, în 5 întâlniri. Mai mult, italienii nu au avansat niciodată în Champions League după ce au pierdut prima manșă.

Fundașul Rick Karsdorp nu va juca la Roma, iar Gregoire Defrel are șanse mici să joace, deși și-a revenit după accidentare. La Șahtior sunt accidentați Krivțov și Malyshev, iar Srna e suspendat.

Echipe probabile

Roma: Alisson – Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – Nainggolan, De Rossi, Strootman – Cengiz Under, Dzeko, Perotti

Șahtior: Pyatov – Butko, Ordets, Rakitskiy, Ismaily – Fred, Stepanenko – Marlos, Taison, Bernard – Ferreyra

Leave a Reply