messi-barcelona-chelsea

Ce pariem azi: Barcelona – Chelsea, Beșiktaș – Bayern

Azi aflăm numele ultimelor sfert-finaliste din Liga Campionilor. După eliminarea lui Man United în fața celor de la Sevilla, avem o nouă confruntare între Premier League și Primera Division: Barca – Chelsea. Cealaltă optime e decisă încă din tur, când Bayern a câștigat cu 5-0. Juventus și PSG au meciuri de campionat.

Barcelona – Chelsea, 21:45

Cote 1X2: 1.54 Barcelona, 4.70 X, 7.20 Chelsea

Cote la calificare: 1.26 Barcelona, 3.85

Cotă scor corect 1-1: 10.00

Cote mărite: 2.55 1 pauză/1 final, 3.85 Chelsea câștigă oricare repriză

Barcelona și Chelsea joacă în Champions League pentru a 14-a oară, singurele partide întâlnite mai des fiind Bayern – Real și Barca – Milan. Un duel cu care ne-am obișnuit în cea mai mare competiție inter-cluburi a lumii, însă care nu a avut loc niciodată în finală. Englezii au avut un meci foarte bun în tur, fiind egalați de Messi în finalul jocului. Golul argentinianului a fost primul împotriva echipei lui Abramovici, la al nouălea meci. O alta „gură de foc” a Barcelonei are probleme pe care vrea să le oprească diseară: Luis Suarez nu a mai înscris în Liga Campionilor de un an, de la returul cu PSG.

Denis Suarez, Nelson Semedo și Philippe Coutinho vor absenta din echipa catalanilor. Iniesta e incert, Ernesto Valverde așteptând ok-ul echipei medicale pentru a-l putea folosi azi. David Luiz și Barkley sunt accidentați la Chelsea.

Echipe probabile

Barcelona: ter Stegen – Roberto, Pique, Umtiti, Jordi Alba – Paulinho, Busquets, Rakitic, Andre Gomes – Messi, Suarez

Chelsea: Courtois – Azpilicueta, Christensen, Cahill – Moses, Fabregas, Kante, Marcos Alonso – Willian, Morata, Hazard

Beșiktaș – Bayern, 19:00

Cote 1X2: 6.80 Beșiktaș, 4.65 X, 1.56 Bayern

Cotă scor corect 5-0: 451

Cote mărite: 2.75 ambele înscriu și peste 3,5 goluri; 3.45 Beșiktaș câștigă oricare repriză

O revenire a turcilor e imposibilă, însă Beșiktaș vrea să iasă din competiție cu capul sus. Au făcut-o deja două echipe în această fază, după ce au fost umilite în tur: Basel a câștigat cu Manchester City iar Porto a remizat cu Liverpool. Beșiktaș nu a pierdut acasă de trei ani în Europa, astfel că meciul are o miză pentru ei, dorind să continue seria. Bayern a ales să vină fără Tolisso și Robben, fiind posibil să odihnească și alți jucători în meciul de la ora 19:00. Bavarezii au fost eliminați ultima dată în optimi de Inter Milano, în 2011, iar șansele ca statistica să sufere modificări diseară sunt aproape nule.

La Beșiktaș nu vor juca Vida, suspendat, și accidentații Pepe și Tosic. Neuer, Coman și Tolisso sunt indisponibili la echipa germană, iar Robben a rămas în Munchen, odihnit.

Echipe probabile

Beșiktaș: Fabri – Gokhan Gonul, Medel, Necip, Adriano – Hutchinson, Tolgay – Quaresma, Talisca, Babel – Negredo

Bayern: Ulreich – Kimmich, Sule, Hummels, Alaba – Vidal, Thiago Alcantara – Muller, James Rodriguez, Ribery – Sandro Wagner

PSG – Angers, 18:00; Juventus – Atalanta, 19:00

În Franța e etapă intermediară, campionii de la PSG fiind cei care o deschid. Cu 15 victorii în tot atâtea meciuri jucate pe Parc des Princes în acest sezon de Ligue 1, Parisul are toate șansele să mărească diferența față de locul 2, acum de 14 puncte.

În Italia, Juventus poate face un pas decisiv spre un nou titlu de campioană. Torinezii au profitat în weekend de un nou pas greșit făcut de Napoli – egalul cu Inter – și au trecut pe primul loc, cu un avans de un punct. Îl pot mări la 4 după restanța de diseară cu Atalanta, cu 10 etape rămase de jucat în Serie A.

Leave a Reply