Liverpool în 2019: câștigătoare de Ligă, Supercupa Europei și CM al Cluburilor

Cadoul Betano la final de 2019: pariurile pe Liverpool campioană în Premier League au fost plătite!

În ultimele zile ale lui 2019, Betano, operatorul premiat cu distincția pentru cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019, le-a făcut clienților săi o surpriză foarte plăcută și a plătit, deja, pariurile plasate pe triumful lui Liverpool în stagiunea 2019/2020 a Premier League.

1990 a fost ultimul an în care cormoranii au ridicat deasupra capului titlul de campioană a Angliei, iar 2019/2020 pare că va fi sezonul în care fanii se vor bucura, în sfârșit, de atât de așteptatul titlu în Premier League. Cu 55 de puncte dintr-un maxim de 57, cu 13 puncte peste Leicester și un meci mai puțin, toate șansele din lume sunt de partea lui Liverpool! Evident, matematic nu este totul jucat.

Liverpool, cu titlul în buzunar! Cum arată cotele Betano la pariuri sportive online pentru câștigătoare, speciale și jucători.

Pe Betano, însă, suspansul a ajuns la final, pentru că am plătit toate pariurile pe câștigarea titlului de către Liverpool, așa cum, în trecut, am procedat în cazurile lui PAOK Salonic, Olympiacos, Juventus sau Paris Saint-Germain. În cazul în care calculele vor fi date peste cap și titlul va ajunge la altă echipă decât Liverpool, Betano va plăti și acele pariuri. Mai bine spus, va plăti două câștigătoare ale aceluiași campionat!

Lider de Crăciun, campion și la final?

Anul acesta, la fel ca în 2018, Liverpool a fost liderul campionatului înainte de Crăciun. De altfel, istoria se rupe de Boxing Day în ultimii ani doar “din cauza” lui Liverpool, cormoranii fiind singura echipă care a condus plutonul de Crăciun, dar care nu s-a încoronat campioană la final.

Liverpool, mare favorită în fața lui Sheffield în prima etapă din 2020!

Prima mare ocazie ratată a venit în sezonul 2008/2009, când echipa condusă de Steven Gerrard și Fernando Torres a dat cu piciorul șansei de a câștga coroana și Manchester United i-a luat fața. Apoi, toți liderii de Boxing Day și-au respectat renumele până în 2013/2014, când Liverpool, condusă de Brendan Rodgers, actualul manager al lui Leicester, s-a împiedicat din nou pe final. A profitat Manchester City, echipa care a reușit să-i sufle titlul și anul trecut, într-un sezon în care Liverpool și Jurgen Klopp erau lideri la final de 2018.

Leave a Reply