Asalt european pentru Farul, CFR și Sepsi

Ziua de joi este dedicată turului 2 preliminar din Conference League, iar pentru trei dintre reprezentantele fotbalului românesc emoțiile vor fi la cote maxime. Recent eliminată din Liga Campionilor, Farul caută să-și facă loc spre grupele Conference League, acolo unde vor să revină și cei de la CFR Cluj. Pentru al doilea an consecutiv în cupele europene, cei de la Sepsi vor mai mult de la acest sezon, însă primul obstacol se anunță extrem de dificil. Pe Betano, cu Bet Builder activat la fiecare dintre meciurile celor trei echipe din România, se poate paria pe un singur bilet și o cotă cumulată.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat mai întâi butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

3 Bet Builder pe 3 meciuri

Seara de joi, 27 iulie, este una extrem de bogată în oferta Betano, cu meciuri din turul 2 preliminar al Conference League, însă pe noi ne interesează în primul rând meciurile celor trei echipe din România. La fiecare dintre acestea am selectat câte două piețe de pariere, iar datorită Bet Builder am obținut o cotă cumulată de peste 20 pe un singur bilet, după cum vedem mai jos.

CSKA Sofia – Sepsi (joi, 20:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.62)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.65)

Sepsi evoluează pentru al doilea sezon consecutiv în cupele europene. Câștigătoarea trofeului în Cupa României Betano a trecut un tur sezonul precedent, eliminând pe Olimpia Ljubljana, înainte de a fi scoasă de Djurgarden din Suedia. De această dată, Sepsi începe aventura europeana contra bulgarilor de la CSKA Sofia, formație care a început sezonul din Bulgaria cu o remiză albă, după care s-a impus la limită pe teren propriu. Sepsi este neînvinsă în cele trei meciuri oficiale din acest sezon, covăsnenii obținând două victorii și o remiză. Media celor două formații în actualul sezon este de sub 2.5 goluri pe meci.

CFR Cluj – Adana Demierspor (joi, 20:30)

Cornere prima repriză – Sub 4.5 (cota 2.00)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.07)

CFR Cluj a ajuns în grupele competițiilor europene de fiecare dată în ultimii patru ani, de două ori în Europa League și în ultimii doi ani în Conference League. Este prima dată în ultimii cinci ani când CFR evoluează în cupele europene fără să fie campioana României, iar Adana Demirspor este un adversar de temut pentru formația din Gruia. Adana Demirspor a încheiat sezonul trecut pe locul 4 în campionatul din Turcia, în spatele greilor Galatasaray, Fenerbahce și Beșiktaș. CFR Cluj a câștigat primele două meciuri din noul sezon de Liga 1, în timp ce Adana Demirspor n-a disputat niciun meci oficial. Sezonul precedent CFR Cluj a pierdut ambele dispute cu Sivasspor din grupele Conference League fără gol marcat.

Farul Constanța – Urartu (joi, 20:30)

Rezultat final – Farul (cota 1.52)
Cornere prima repriză  – Peste 3.5 (cota 1.72)

Campioana Farul a fost prima echipă din România care și-a început aventura europeană. Dobrogenii au fost eliminați de Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, după 1-0 în tur pe teren propriu și 0-3 în retur. Pe lângă dubla cu Sheriff echipa lui Gheorghe Hagi a mai disputat Supercupa României, pierdută cu Sepsi (0-1), și două meciuri în campionat, ambele câștigate (1-0 cu Hermannstadt și 4-1 cu FC Voluntari). Farul a câștigat ambele meciuri disputate pe teren propriu în actualul sezon. Urartu Erevan a ajuns în Conference League după ce a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor de Zrinjski Mostar din Bosnia la loviturile de departajare. Doar cinci victorii a obținut Urartu în istoria participărilor în cupele europene!

Cotă peste 20!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului la meciurile echipelor românești din preliminariile Conference League programate pe 27 iulie poți ajunge la o cotă cumulată de 21.10, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 1.055,34 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci în parte, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.