Benfica nu are nicio victorie în 8 meciuri jucate cu Bayern München în Ligă

Benfica Lisabona şi Bayern München vor juca miercuri, 20 octombrie 2021, de la ora 22:00, în Grupa E din Liga Campionilor, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe “Estádio da Luz” din Lisabona şi va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan din România.

 

Betano: 7.70 pentru o victorie Benfica Lisabona, 4.70 egal, 1.42 pentru un succes Bayern München

 

Sport Lisboa e Benfica

Benfica Lisabona a început neaşteptat de bine în grupa E, unde a terminat la egalitate în deplasare, 0-0 cu Dynamo Kyiv şi a câştigat acasă, 3-0 cu FC Barcelona (Nuñez 3, 79 penalty, Rafa Silva 69). După 2 meciuri disputate, echipa antrenată de Jorge Jesus este pe locul 2 în clasament, cu 4 puncte, după Bayern München care are punctaj maxim. “Os Encarnados” nu au primit gol în cele 2 partide disputate cu ucrainenii şi catalanii, însă acum va fi foarte greu să reziste şi cu “monstrul” Bayern München. La casa de pariuri Betano “As Águias” au cota 1.40 că vor trece de faza grupelor. Benfica este lider şi în Campionatul Portugaliei, deşi a pierdut în ultima etapă, 0-1 cu SC Portimonense, având 21 de puncte, cu 1 punct în plus faţă de marea sa rivală FC Porto. În sezonul trecut Benfica a degamăgit total, fiind eliminată cu 2-1 de PAOK Salonic încă din turul al treilea preliminar din Liga Campionilor iar în campionat s-a clasat pe poziţia a 3-a. În Europa League a fost eliminată în şaisprezecimi de Arsenal. Trebuie de reţinut că Benfica a jucat de 8 ori în Liga Campionilor cu Bayern München şi nu a reuşit să câştige niciodată, având 3 remize şi 5 înfrângeri.

 

Fußball Club Bayern München

Bayern München are un start de senzaţie în grupa E, învingând-o în deplasare cu 3-0 pe FC Barcelona (Müller 34, Lewandowski 56, 85) şi cu 5-0 acasă pe Dynamo Kyiv (Lewandowski 12 penalty, 38, Gnabry 68, Sané 74, Choupo-Moting 87). Echipa antrenată de Julian Nagelsmann are cota 1.04 că va câştiga grupa şi cota 5.60 că va câştiga trofeul, fiind a treia favorită după Paris Saint-Germain, care are cota 4.50 şi Manchester City, care are cota 5.00. “Die Roten” au jucat duminică în Bundesliga pe terenul lui Bayer Leverkusen, pe care au spulberat-o cu 5-1. Ei sunt pe primul loc în clasament, cu 19 puncte, fiind urmaţi de Borussia Dortmund 18 puncte şi Bayer Leverkusen 16 puncte. În 8 etape bavarezii au marcat nu mai puţin de 29 goluri. Atacul lor este colosal, înscriind 8 goluri în 2 meciuri din Champions League şi 12 goluri în Cupa Germaniei lui Bremer SV. În sezonul precedent Bayern München a fost eliminată în sferturile de finală de Paris Saint-Germain, 2-3 acasă şi 1-0 în deplasare. Germanii nu au pierdut niciodată în Liga Campionilor cu Benfica Lisabona şi la cum joacă, adică fantastic, e de aşteptat să câştige fără probleme pe “Estádio da Luz”.

 

Benfica Lisabona – Bayern München echipele probabile

Benfica Lisabona: Vlachodimos – Veríssimo, Otamendi, Verthongen – Diogo Gonçalves, Weigl, João Mário, Grimaldo – Darwin, Yaremchuk, Rafa Silva

Bayern München: Neuer – Pavard, Süle, Upamecano, Hernández – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Müller, Sané – Lewandowski