Reușește Sheriff Tiraspol încă o surpriză?

Inter Milano şi Sheriff Tiraspol vor juca marți, 19 octombrie 2021, de la ora 22:00, în Grupa D din Liga Campionilor, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Giuseppe Meazza” din Milano şi va fi arbitrată de Danny Makkelie din Ţările de Jos.

Betano: 1.19 pentru o victorie Inter Milano, 6.80 egal, 15.50 pentru un succes Sheriff Tiraspol

 

Internazionale Milano

Inter Milano a început ezitant în grupa D, fiind fără victorie şi gol marcat după primele 2 meciuri. Echipa antrenată de Simone Inzaghi a debutat cu un eşec, 0-1 acasă cu Real Madrid (Rodrygo 90), urmat de un 0-0 în deplasare la Kiev cu Şahtior Doneţk. Spaniolii şi ucrainenii au pierdut cu gruparea din Transnistria, astfel că italienii au o bună oportunitate de a recupera şi de a continua lupta pentru locurile 1-2. În urmă cu un an “Nerazzurri” au terminat pe locul 4 într-o grupă cu Real Madrid, Borussia Mönchengladbach şi Şahtior Doneţk iar în urmă cu doi ani s-a clasat pe poziţia a 3-a într-o grupă cu FC Barcelona, Borussia Dortmund şi Slavia Praga. Dacă am lua statistica an cu an am obseva că și în sezonul 2018-2019 Inter a terminat pe locul 3 într-o grupă cu FC Barcelona, Tottenham Hotspur şi PSV Eindhoven. Aşadar campioana Italiei nu mai reuşeşte de câţiva ani să treacă de faza grupelor, astfel că dacă vrea să aibă în continuare şanse la locurile 1-2, e obligată să câştige marţi seară cu Sheriff Tiraspol. La casa de pariuri Betano, milanezii au cota 1.30 că vor trece de faza grupelor şi cota 4.50 că vor câştiga grupa. Următorul meci va fi în deplasare cu Sheriff Tiraspol, pe 3 noiembrie 2021. În ultima etapă din Campionatul Italiei, Inter a jucat pe “Stadio Olimpico” cu Lazio Roma, unde a pierdut cu 3-1. După 8 etape disputate, Internazionale este pe locul 3 în clasament, cu 17 puncte, după SSC Napoli cu 24 puncte şi AC Milan cu 22 puncte.

 

Sheriff Tiraspol

Fostul internaţional Dirk Kuyt, în prezent analist la postul RTL7, a declarat la mijlocul lunii august că Sheriff Tiraspol nu are ce căuta în Liga Campionilor. “Știu că Liga Campionilor este o competiție destinată campioanelor, dar echipe precum Sheriff Tiraspol nu au ce căuta în Liga Campionilor!”. Înainte de a face această declaraţie, echipa antrenată de Yuriy Vernydub le elimina în tururile preliminare cu 4-0 şi 1-0 pe KF Teuta Durrës, 1-0 şi 3-1 pe FC Alashkert, 1-1 şi 3-0 pe Steaua Roşie Belgrad iar în play-off cu 3-0 şi 0-0 pe Dinamo Zagreb. Gruparea patronată de Victor Gușan a devenit revelaţia acestui sezon după ce a câştigat şi primele 2 partide din Grupa D, 2-0 pe teren propriu cu Şahtior Doneţk (Adama Traoré 16, Momo Yansané 62) şi mai ales 2-1 pe “Santiago Bernabéu” cu Real Madrid (Jasurbek Yakhshiboev 25, Sébastien Thill 90 – Karim Benzema 65 penalty). În sezonul trecut “galben-negrii” au dezamăgit total în cupele europene, unde au trecut în primul tur al Ligii Campionilor cu 2-0 de CS Fola Esch, însă au fost eliminaţi în turul al doilea cu 2-1 de FK Qarabağ FK. Ajunşi în Europa League, în turul al treilea, moldovenii au fost bătuţi cu 5-3 după executarea loviturilor de departajare de FC Dundalk. În ultima etapă din Campionatul Moldovei, Sheriff Tiraspol a învins-o acasă cu 4-0 pe FC Sfântul Gheorghe Suruceni însă nu este pe primul loc în clasament ci pe 3, cu 25 puncte, după FC Petrocub Sărata-Galbenă cu 31 puncte şi FC Milsami Orhei cu 30 puncte (Sheriff are însă 3 restanţe).

 

Inter Milano – Sheriff Tiraspol echipele probabile

Inter Milano: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Brozović, Hakan Çalhanoğlu (Vecino), Perišić – Džeko, Lautaro Martínez

Sheriff Tiraspol: Athanasiadis – Fernando Costanza, Arboleda, Dulanto, Cristiano – Addo, Thill – Bruno, Kolovos, Castañeda – Traoré

 

Pronostic Inter Milano – Sheriff Tiraspol

Inter Milano – Sheriff Tiraspol 1 pauză / 1 final, la o cotă de 1.62 pe Betano şi la o cotă mai mare de 1.91, Inter Milano – Sheriff Tiraspol 1 & Lautaro Martínez va marca cel puţin 1 gol.