AC Milan își joacă astăzi ultima șansă pentru a rămâne în Europa

AC Milan şi FC Liverpool vor juca marți, 7 decembrie 2021, de la ora 22:00, în grupa B din Liga Campionilor, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “San Siro” din Milano şi va fi arbitrată de Danny Desmond Makkelie din Ţările de Jos.

 

Betano: 2.05 pentru o victorie AC Milan, 3.85 egal, 3.30 pentru un succes FC Liverpool

 

Associazione Calcio Milan

AC Milan a nimerit într-o grupă a morţii, cu Liverpool, Atlético Madrid şi FC Porto, însă cu o etapă înainte de finalul meciurilor, încă mai are şanse de a se califica în optimile Ligii Campionilor. “Rossoneri” au nevoie de victorie în meciul de acasă de pe “Stadio San Siro” cu Liverpool iar pe “Estádio do Dragão” FC Porto să nu o bată pe Atlético Madrid. Echipa antrenată de Stefano Pioli avea doar 1 punct în clasament după primele 4 meciuri, însă a revenit în cărțile calificării după victoria cu 1-0 de pe “Estadio Metropolitano” împotriva campioanei Spaniei. “Il Diavolo” este într-o formă foarte bună în campionatul intern, unde a câştigat cu 2-0 în faţa lui US Salernitana şi a urcat pe primul loc în clasament, profitând de înfrângerea lui SSC Napoli cu Atalanta Bergamo. Milan va juca doar la victorie şi nu ar fi exclus să câştige, ţinând cont că Jürgen Klopp va menaja mai mulți titulari. 3.50 este cota pe Betano pentru ca Milan să termine pe locul 2.

 

Liverpool Football Club

Liverpool are un parcurs perfect în grupa B din Liga Campionilor, 5 victorii în 5 meciuri şi un golaveraj de 15-5. Rezultatele “cormoranilor” au fost 3-2 cu AC Milan, 5-1 şi 2-0 cu FC Porto şi 3-2 şi 2-0 cu Atlético Madrid. Echipa antrenată de Jürgen Klopp a fost eliminată în sezonul trecut în sferturile de finală cu 3-1 şi 0-0 de Real Madrid, însă acum are ca obiectiv să câştige trofeul după o pauză de 3 ani. “The Reds” au câştigat grupa iar în Premier League au 4 victorii la rând, 4-0 cu Arsenal Londra, 4-0 cu Southampton, 4-1 în derby-ul cu Everton şi 1-0 cu Wolverhampton Wanderers. Ei au urcat pe locul 2 în clasament după eşecul liderului Chelsea Londra cu West Ham United și au 34 puncte, cu 1 punct mai puţin decât noul lider Manchester City. La casa de pariuri Betano gruparea de pe “Anfield” are cota 6.00 că va câştiga Liga Campionilor, fiind a treia favorită după Manchester City 4.50 şi Bayern München 5.00.

 

AC Milan – Liverpool echipele probabile

AC Milan: Maignan – Florenzi, Tomori, Romagnoli, Hernández – Bennacer, Kessié – Messias, Brahim Díaz, Rafael Leão – Ibrahimović

Liverpool: Alisson – Williams, Gomez, Konaté, Tsimikas – Chamberlain, Morton, Keïta – Salah, Minamino, Origi

 

Pronostic AC Milan – Liverpool

AC Milan – Liverpool 1 sau 2 & peste 1,5 goluri, la o cotă de 1.57 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.27, AC Milan – Liverpool 1 & peste 1,5 goluri.