messi barcelona

Etapa de Primera Division, cu streaming pe Betano TV

Marți începe etapa a 25-a din Primera Division, iar toate meciurile se pot viziona cu streaming live pe Betano TV, inclusiv cele ale lui FC Barcelona și Real Madrid.

Apasă aici pentru a avea acces la pariuri live și imagini video în direct de la toate meciurile din campionatul Spaniei.

FC Barcelona va juca miercuri, de la ora 20:30, contra celor de la Sporting Gijon, o grupare aflată în zona retrogradării. Barcelona are șanse mici de a continua în Liga Campionilor și, de aceea, campionatul poate deveni de acum prioritatea numărul 1.

Cu doar un singur punct în spatele lui Real Madrid (care are un meci mai puțin), echipa catalană știe că o victorie o poate menține în lupta pentru titlu și chiar a o aduce pe primul loc.  Elevii lui Luis Enrique au un golavaraj superior față de Real, iar meciul cu Sporting ar putea fi o bună ocazie de a-l îmbunătăți. Meciul are o cotă mică pe victoria Barcelonei, doar 1,06, dar pariul ca doar o singură echipă să marcheze, cu cota de 1,75, este de luat în calcul. Sporting a primit 48 de goluri și a marcat doar 26, așadar Barcelona ar putea avea în față un meci pe care să îl domine la scor.

Real Madrid va juca miercuri împotriva celor de la Las Palmas (locul 12). „Albii” au recuperat în ultima etapă un deficit de două goluri și au reușit să câștige cu 3-2 contra lui Villarreal, golul victoriei fiind marcat în minutul 83. Misiunea de miercuri pare mai ușoară, mai ales că pe teren va reveni și Gareth Bale, după o accidentare. Scoțianul va fi primit cu brațele deschise de Cristiano Ronaldo, până acum destul de puțin susținut pe tabelă de Karim Benzema.

Real Madrid are cota de 1,45 pentru a conduce și la pauză și la final. 

Las Palmas este un adversar incomod. Are 7 victorii și  7 egaluri în 24 de etape, ceea ce arată că nu este o echipă ușor de învins. Numai că ultimele 4 meciuri au însemnat 4 înfrângeri pentru insulari, iar deplasarea de la Real se preconizează a fi un al cincilea „cui”.

Program Etapa 25 – Primera Division

28 februarie
20:30 Real Sociedad – Eibar
22:30 Malaga – Real Betis
22:30 Valencia – Leganes
1 Martie
20:30 Barcelona – Sporting Gijon
20:30 Osasuna – Villarreal
22:30 Celta Vigo – Espanyol
22:30 Granada – Alaves
22:30 Real Madrid – Las Palmas
2 martie
21:45 Deportivo La Coruna – Atletico Madrid
22:30 Sevilla – Athletic Bilbao

Leave a Reply