cupa spaniei barcelona

Semifinalele Cupei Spaniei sunt pe Betano TV

Semifinalele din Cupa Spaniei sunt la un pas de a-și afla deznodământul. Marți și miercuri seară se joacă manșa a doua din această penultimă fază, iar cel mai interesant meci are loc diseară între FC Barcelona și Atletico Madrid.

Finala Cupei Spaniei, așa cum a fost numită semifinala dintre FC Barcelona și Atletico Madrid se joacă de la ora 22:00 și se poate urmări cu streaming live pe Betano TV. Meciul este oferit de casa de pariuri Betano cu cote Marjă 0%, cele care oferă pariorilor cele mai mari câștiguri.

Atletico nu a mai câștigat de 11 ani pe Camp Nou.

Barcelona va juca fără Neymar, suspendat, dar se află la adăpostul victoriei din tur, un 2-1 pe stadionul Vicente Calderon. De la Atletico va lipsi Gabi, de asemenea suspendat. În tur, unul dintre goluri a fost marcat de Luis Suarez (foto).

Madrilenii vor trebui să atace pe Camp Nou, pentru că au nevoie de cel puțin două goluri pentru calificare. Riscurile asumate de Atletico vor putea fi așteptate și speculate de Barcelona.

Catalanii au cota de 1,13 la calificare, iar partida are o cotă de peste 1,60 ca ambele echipe să înscrie.

Echipa calificată o va întâlni în finală pe Alaves sau Celta Vigo (care joacă miercuri în cealaltă semifinală), fiind marea favorită pentru a ridica Cupa Regelui.

Leave a Reply