Aventurile lui Emerald King pe drumul curcubeului – alături de Betano

Irlandezul prietenos din Emerald King se întoarce într-un nou slot marca Pragmatic Play. Dacă te pasionează aventura, la Betano găsești cele mai noi sloturi realizate de cei mai buni dezvoltatori.

Pragmatic Play te invită să descoperi Ținuturile de Smarald, într-un joc irezistibil. Micul spiriduș te provoacă să urmărești curcubeul și să aduni puncte în drumul tău spre doritele câștiguri.

 Deși jocul pare un slot clasic cu fructe, pe 5 role, 20 de linii de plată, ai la îndemână un decor irlandez cu multe caracteristici speciale interesante. Pragmatic Play a creat un design de joc destul de retro, dar iubitorii  sloturilor vor remarca  un RTP generos de 96.71% și o volatilitate mare.

Tema, grafica și fundalul sonor al jocului

Rolele de joc sunt plasate deasupra norilor, acolo unde se retrag toți spiridușii după o zi lungă de învârtit role. Pe ambele părți ale ecranului vei vedea un curcubeu superb, în timp ce o coloană sonoră inspirată din muzica irlandeză te îndeamnă la joc.

Declanșează  funcția Rainbow Road sau speciala Scatter Eliminator, iar spiridușul norocos își va face apariția pe ecran. El te va ajuta să alegi simbolurile Scatter eliminate sau să avansezi pe drumul succesului spre premiul Big Money.

Tabelul de plăți cuprinde atât simboluri obișnuite, care pot acorda premii de până la de 25x miza depusă, cât și unele simboluri speciale ce pot activa funcții bonus.

Printre simbolurile clasice găsești cireșe, struguri și cărțile de joc. Bărbosul Rege Emerald este simbolul cel mai valoros. El îți plătește 2,5, 5 sau 25x miza totală dacă apare de 3, 4 sau 5 pe o linie de plată.  Cel mai grozav simbol este Oala cu aur, cea de la capătul curcubeului, ascunsă de spiriduși. Acest simbol este Wild, înlocuiește toate simbolurile standard și oferă, de asemenea, premii de 50, 100 sau 500x miza ta dacă apare de 3, 4 sau 5 ori în combinație.

Caracteristici speciale Emerald King Rainbow Road

Simbolurile irlandeze – trifoiul cu patru foi sau panglica verde a spiridușului înveselesc jocul.

Pentru a intra în lumea magică a spiridușului ai nevoie de unul din cele două simboluri Scatter disponibile. Fiecare declanșează o specială diferită, oferind o experiență de joc super distractivă. Primul simbol este cel Rainbow Road Scatter. El poate să aterizeze oriunde pe ecran, iar dacă reușești să aduci 3, 4 sau 5 simboluri pe role, jocul declanșează bonusul. Simbolul Scatter Eliminator este cel de-al doilea Scatter din joc. Acesta are aspectul unei oale cu aur având un curcubeu superb în partea de sus. Asemeni celuilalt simbol Scatter, Scatterul Eliminator poate să apară oriunde pe ecran, activând o altă caracteristică specială.

Un bonus special apare când la orice rotire de role, una din role devine verde. Dacă toate cele 5 role se înverzesc la aceeași rotire, ai activat runda bonus – mini slot. Primești un bonus care îți dublează miza.

Primești apoi rotiri pentru până la 15 seturi noi de mini role, fiecare având câte o linie de plată. Acest număr este decis la întâmplare. Aceste Mini role sunt compuse fiecare din 7 simboluri albastre, galbene și roșii, precum și albe:

  • Dacă apar pe role 3 din oricare 7 simboluri pe o linie de plată – primești 2x miza ta
  • Dacă ai pe role 3 albastru, galben sau roșu 7 simboluri,  vei primi 10, 15 sau 20x miza ta

Fiecare set de role continuă să se rotească până când apare o rotire care conține un gol și, prin urmare, nu există o combinație câștigătoare. Rola respectivă este apoi scoasă de pe ecran.

Concluzii

Dacă îți plac sloturile online cu tematică irlandeză, încearcă Emerald King Rainbow Road. La Betano ai parte de momente distractive, de provocări la fiecare slot nou și de șanse imense de câștig. Alătură-te celor care caută comorile ascunse de spiriduși și rotește rolele noului slot de la Pragmatic Play.