Lord Merlin and the Lady of Lake – un slot Play’n Go doar pentru tine, la Betano

Hai pe tărâmurile magice ale Lordului Merlin și ale Doamnei Lacului, alături de noul slot Play ‘n GO. Cu 5 role și 10 linii de plată, poți călători pe rolele de joc savurând legenda lui Arthur și rotiri gratuite. Betano te invită în secțiunea Vegas pentru a descoperi acest slot nou și fascinant de la Play ‘n GO.

Lordul Merlin și Doamna Lacului – RTP, detalii și limite de pariere

Slotul Lord Merlin și Lady of the Lake este un video slot cu 5 role de joc, 3 rânduri și 10 linii de plată. Obținerea a 3 sau mai multe simboluri identice pe oricare dintre liniile de plată, începând de la rola 1, înseamnă o combinație câștigătoare. 

Acest slot are o rată de returnare la jucător convenabilă, de  96,2%, ceea ce reprezintă intervalul implicit pentru jocurile cu sloturi de la Play ‘n GO. Dezvoltatorii de jocuri nu își dezmint reputația și au realizat un slot atractiv, cu o temă inspirată de legenda Cavalerilor Mesei Rotunde. Dacă îți plac vrăjitorii,cavalerii neînfricați și aventurile, intră pe Betano online și distrează-te din plin.

Tema – Caracteristici audio și design 

Slotul Lord Merlin și Lady of the Lake este continuarea slotului  Rise of Merlin. Cu toate acestea, această aventură îți aduce pe role un Merlin mai tânăr și pasional care se angajează într-o relație furtunoasă cu Doamna Lacului (Vivian). Tema este legenda cavalerilor și a Doamnei Lacului, o străveche poveste din tărâmul Regatului Unit.

Cu lacul pe fundal, rolele de joc îți oferă o perspectivă medievală . Jocul se bucură de o grafică de înaltă definiție, simbolurile clasice includ A, K, Q, J și 10 – cărțile de joc împletite cu ramuri de copac vrăjite. Simbolurile cu valoare mai mare includ o creastă de leu, pălăria lui Merlin, toiagul lui Merlin și Merlin însuși, marele Vrăjitor,simbolul cu cea mai mare valoare din joc.

Doamna Lacului este simbolul Wild și înlocuiește toate simbolurile, mai puțin Scatter. La fel ca Merlin, ea plătește până la 1.000 x miza ta pentru 5 simboluri pe o linie de plată.

Caracteristici speciale și bonusuri

În  jocul Lord Merlin și Doamna Lacului, ai parte de simboluri speciale în expansiune care apar în timpul rotirilor gratuite și rotirile Excalibur. Cu un nou simbol în expansiune la fiecare rotire gratuită, se fixează pe Excalibur Spins. 

Funcție de rotiri gratuite

Simbolul sabiei  Excalibur este Scatter Când apar 3 sau mai multe simboluri împrăștiate oriunde pe role, se activează caracteristica Rotiri gratuite, cu 8 rotiri inițiale gratuite. La fiecare rotire gratuită este ales un simbol aleatoriu sau unul cu valoare ridicată pentru a deveni simbolul special în expansiune.

Potențialul câștig pe rotire gratuită depinde de simbolul special în expansiune pe care îl obțiii. Iată ce oferă fiecare dintre ele:

Simboluri Max Win

  • Q, J + 10 100 x miza ta
  • A + K 150 x miza ta
  • Lion Crest + Merlin’s Hat 750x miza ta
  • Merlin’s Staff 2.000x miza ta
  • Merlin 10.000x miza

Funcția Excalibur Spins

În timpul rotirilor gratuite, Scatter  se transformă într-un simbol Scatter împrăștiat. Două sau mai multe împrăștieri Wild declanșează caracteristica Excalibur Spins.

Fiecare împrăștiere Wild îți oferă un  Excalibur Spin. Simbolul special de expansiune ales se blochează apoi pentru întreaga caracteristică. Acest lucru se poate extinde pe toate rotirile Excalibur. 2 sau mai multe împrăștieri Wild redescarcă caracteristica oferindu-ți mai multe rotiri Excalibur, fără limite.  La fel ca în multe sloturi de la Play N Go, rețeta câștigului este obținerea unui simbol special de expansiune de mare valoare.

Concluzii

Povestea vrăjitorului Merlin și a frumoasei Doamne a Lacului este un slot plin de farmec, de magie, care atrage jucătorii în fața rolelor. Înveselește-ți momentele libere și distrează-te de oriunde ai fi, jucând cele mai noi sloturi de la Betano.