Bucură-te de Mâna lui Midas și transformă în câștig tot ce atingi

Regele Midas, omul cu puterea de a transforma orice atinge în aur, a devenit legendă, iar dezvoltatorii de la Pragmatic Play s-au inspirat din povestea lui. The Hand of Midas rotește rolele de joc iar bogăția e doar la un pas de tine. Încearcă acest nou slot din Cazinoul Betano și lasă-te purtat de poveste în lumea magică a sloturilor distractive de la Pragmatic Play.

Mâna lui Midas este un slot cu 5 role de joc și 20 de linii de plată. Jocul se desfășoară pe un fundal al unei construcții cu coloane  grecești și atmosferă magică. Frunzele de viță de vie care decorează cadrul și logo-ul rolelor completează senzația de oraș antic, la fel ca și muzica mistică. Un RTP de 96,54% te motivează să pariezi rotind rolele cu simboluri inspirate din mitologie.

Simboluri de joc The Hand of Midas

În multe privințe, Mâna lui Midas este un slot convențional când vine vorba de reguli. Acest lucru se extinde la felul în care combinațiile câștigătoare sunt formate din trei sau mai multe simboluri asemănătoare care aterizează pe rolele de joc. 

 Cele mai puțin valoroase sunt simbolurile inspirate de cărțile de joc. Simbolurile premium sunt alcătuite din cupe, castroane cu fructe, cufere cu comori, fiica lui Midas în formă de statuie aurită, Dionis și Midas. 

Mâna lui Midas: Caracteristicile speciale

Jocul de bază nu este deosebit de impresionant, dar totuși, atunci când aterizează un W – simbolul Wild,  adaugă un multiplicator aleatoriu de 1x, 2x sau 3x la câștigul total. Jucătorii pot privi în dreapta rolelor unde este afișat multiplicatorul activ curent. Simbolurile Wild aterizează pe rolele 2, 3 sau 4, înlocuind orice simbol de plată, în timp ce multiplicatorii sunt adăugați când există mai mult de unul simultan. Apariția a  3 sau mai multe din simbolurile Scatter în formă de mână declanșează rotiri gratuite. Înainte de începerea rundei, rolele sunt golite de simboluri, iar mini-sloturi speciale apar pe role cu rol de declanșator.

Trei, patru sau cinci împrăștieri și mini-sloturile lor deblochează până la 27, 36 sau 45 de rotiri gratuite.  Simboluri Wild se lipesc de role în timpul acestei runde. În loc să resetezi următoarea rotire, multiplicatorii Wild rămân activi pentru restul caracteristicii speciale. Pe măsură ce apar mai multe simboluri Wild, devine din ce în ce mai ușor completarea combinațiilor, iar multiplicatorii continuă să crească câștigurile. 

Concluzii

În general,  slotul Mâna lui Midas este o experiență foarte plăcută pentru jucători. Personajele descriu atent povestea iar grafica este deosebită, așa cum ne-a obișnuit creatorul de jocuri Pragmatic Play.  La Betano găsești mereu noutăți, iar sloturile cele mai grozave sunt acum disponibile online.