cfr astra

Avancronici Liga 1: Pandurii – Voluntari și Astra – CFR Cluj

Joi, după marele derby dintre Dinamo și Steaua,  se joacă ultimele partide ale etapei a 18-a din Liga 1, Pandurii – Voluntari (18:00) și Astra – CFR Cluj (20:30).

Betano.com: Pariază aici pe fotbalul românesc

CFR merge la Giurgiu după ce a fost învinsă etapa trecută de Dinamo, iar acolo se află pe ultimul loc de calificare în playoff, în timp ce Astra este adând în zona de playout.

Giurgiuvenii nu au mai învins echipa ardeleană din anul 2014. Duelul antrenorilor este dominat de Vasile Miriuță, care are o victorie și două egaluri în partidele directe jucate contra lui Marius Șumudică. Dacă istoria se va repeta, Astra beneficiază de o cotă interesantă pentru victorie sau egal (1X), 1,40 pe Betano.com.

Pe de altă parte, cei de la CFR au anunțat înainte de meci că își doresc victoria, pentru a recupera punctele pierdute cu Dinamo etapa trecută. Un posibil succes al grupării din Gruia a primit un multiplicator de peste 3,00 pe Betano. Toate cotele acestui meci sunt aici.

În celălalt meci al zilei, Pandurii – echipa care a învins-o etapa trecută pe CFR – primește acasă vizita celor de la FC Voluntari. Gruparea din Ilfov nu i-a învins niciodată pe olteni.

Pandurii a avut în ultime parobleme financiare, dar a arătat un fotbal solid în majoritatea partidelor. Recent, salariile au fost plătite parțial la club, iar atmosfera este mai bună. Florin Marin, antrenorul de la Voluntari, a declarat înainte de meci că „este foarte dificil să bați Pandurii, deși jucătorii se plâng mereu că nu au bani”.

Va fi un meci echilibrat, pentru că ambele echipe vor juca la victorie, având nevoie de trei puncte. „Un egal nu va ajuta pe nimeni”, a mai spus Marin. Atât gazdele, cât și oaspeții luptă pentru play-off.

Cotele meciului sunt echilibrate, atât Pandurii, cât și Voluntari primind cote de peste 2,50 în cazul unei victorii.

Echipe probabile
Pandurii: Stanca –  Pleaşcă, Unguruşan, Vasiljević, Grecu –  Răuţă, Mrzljak –  Hlistei, Sânmărtean Herea –  L. Antal
Accidentat: V. Alexandru
Suspendat: Brânzan
Nu va juca Bunoza
Voluntari: D. Balauru –  Filipov, I. Balaur, Spahija, Acsinte –  C. Lazăr –  Căpăţână, L. Marinescu, Cernat, Ivanovici –  Ad. Bălan

Foto: Monitorul de Cluj

Leave a Reply