astra viitorul cupa romaniei

Viitorul și Astra se bat pentru semifinalele Cupei României

A mai rămas un singur sfert de finală din Cupa României. Viitorul Constanța și Astra Giurgiu  vor completa tabloul semifinalelor într-o ediție de Cupă din care echipele din București au fost complet eradicate.

Poli Timișoara, FC Voluntari și CSU Craiova sunt cele trei echipe care au ajuns în semifinale. Lor li se va alătura fie Viitorul, fie Astra, în urma sfertului de finală care are loc în această seară, de la ora 21:00.

Pariuri live pe meciul Viitorul – Astra (30 martie, ora 21:00)

Casa de pariuri online Betano a creat pentru partida de astăzi aproape 200 de tipuri de pariuri și cote cu Marjă 0% – acestea din urmă oferind profit maxim pentru pariori.

Gazdele au prima șansă la victorie (cota 2,44), dar și la calificare (cota 1,70). Astra a primit 3,50 pentru victorie și 2,17 pentru calificare.

Toată lumea știe că echipa lui Gică Hagi este redutabilă pe teren propriu, acolo unde a adunat în Liga 1 un număr de 10 victorii, 2 egaluri și 1 înfrângere. Viitorul a anunțat strategia pentru meci: atacul și victoria.

Astra traversează o perioadă mai slabă. După ce a tras să ajungă în playoff-ul Ligii 1 și a reușit acest lucu în forță, acum are în Liga 1 două meciuri fără victorie la rând – un egal cu Craiova (0-0) și o înfrângere cu CFR Cluj (2-3).  În Cupă giurgiuvenii au mers greu, victoria cu doar 1-0 contra unei echipe din Liga a 3-a, numită Mama Mia Becicherecu Mic, spunând multe despre implicarea lui Șumudică în Cupă. Însă, Astra a anunțat prin vocea antrenorului că își dorește victoria diseară la fel de mult ca gazdele.

Astra și Viitorul au fiecare câte o victorie cu 1-0 în acest sezon al Ligii 1, în meciurile directe. Betano oferă cota de 6,50 pentru scorul exact de 1-0 diseară și cea de 7,50 pentru 0-1.

Leave a Reply