steaua amicale

Steaua: Amicalele de vară sunt pe Betano.com


Betano.com va oferi cote pentru toate partidele amicale pe care Steaua le va disputa în turneele de pregătire din Slovenia și Olanda.

Primele două meciuri din lista de mai jos se joacă în Slovenia, iar următoarele patru în Olanda.

Lista amicale Steaua

  • 25 iunie – NK Turnisce – FC Steaua Bucuresti – Turnisce – 18:00 (ora Romaniei)
  • 28 iunie – GNK Dinamo Zagreb – FC Steaua Bucuresti – Murska Sobota – 18:30 (ora Romaniei)
  • 6 iulie – FC Steaua Bucuresti – NEC Nijmegen (Olanda)
  •  8 iulie – FC Steaua Bucuresti – RSC Charleroi (Belgia)
  • 10 iulie – FC Steaua Bucuresti – FC Krylia Sovetov Samara (Rusia)
  • 13 iulie – FC Steaua Bucuresti – PAOK Salonic (Grecia)

Orele de disputare si locatiile partidelor din Olanda vor fi comunicate ulterior.

Betano.com ofera cotele pentru amicalele Stelei in pagina de amicale internationale, iar pentru pastionatii de pariuri pe Liga 1 Betano.com ofera si un pariu special antepost pentru cine va castiga editia 2016/2017.

Preparator fizic nou 

Vice-campioana a anuntat ca in staff-ul tehnic a fost cooptat un nou preparator fizic, Matteo Spatafora. Acesta il inlocuieste pe Thomas Neubert.

Italianul Spatafora are 40 de ani si deja s-a alaturat lotului condus de Laurentiu Reghecampf in Slovenia.

Noul preparator nu este strain de Romania. El a ajuns in tara noastra la Universitatea Craiova, a trecut apoi pe la Unirea Urziceni, Concordia Chiajna, Rapid si Astra Giurgiu, cu ultima castigand Cupa si Super Cupa Romaniei, ambele in 2014, chiar impotriva Stelei. Intre septembrie si decembrie 2015 a lucrat, alaturi de Cristiano Bergodi, la ASA Tirgu-Mures. Tot alaturi de fostul antrenor al Stelei, a pregatit-o pe FC Modena, din liga a doua italiana, in ultima parte a sezonului 2015-2016.

Ca studii, el detine un  Master de preparator fizic obtinut in cadrul Universitatii Claude Bernard, din Lyon, precum si unul obtinut la Coverciano. In plus, detine licenta de antrenor UEFA B. A debutat in cariera la AC Caperanese, in 2004, dupa care a fost preparator fizic la AC Virtus Entella, din 2007 pana in 2009.

Leave a Reply