eden hazard chelsea

Alaves – Sevilla și West Ham – Chelsea, cote Marjă 0% pe Betano

Alaves – Sevilla și West Ham – Chelsea sunt cele două partide de fotbal oferite luni de Betano cu cote Marjă 0%. Acestea două meciuri sunt de altfel singurele programate luni în principalele campionate europene.

Pentru cine nu știe ce sunt cotele Marjă 0% de pe Betano, pe scurt se pot descrie ca oferind pariorilor un profit maxim. Mai multe detalii despre aceste cote se pot citi aici.

Alaves – Sevilla (21:45)

Alaves – Sevilla se poate viziona cu streaming live pe Betano TV, în pagina partidei. Imaginile vor fi disponibile de la ora de start a meciului, 21:45. Betano TV transmite cu imagini video live toate etapele din Serie A, Primera Division, Bundesliga și Ligue 1.

Este ultimul meci al etapei 26 din La Liga, iar Sevilla (locul 3, 55 de puncte) se luptă pentru a rămâne în contact cu locul al doilea ocupat de Real Madrid (59 de puncte). Alaves (locul 11) nu se teme de gruparea andaluză. O singură dată a pierdut acasă cu Sevilla, în anul 2001, restul fiind 4 victorii.

Deși multă lume vede în Alaves o victimă sigură, este posibil ca lucrurile să nu stea chiar așa.

West Ham – Chelsea (22:00)

Este primul meci de campionat dintre cele două echipe jucat pe London Stadium. West Ham a fost până acum dominată copios de Chelsea pe Upton Park, câștigând doar două din ultimele 10 partide, iar „albaștrii” șapte.

Mai mult, elevii lui Antonio Conte au pierdut doar două din ultimele 21 de meciuri din Premier League cu West Ham! De aceea, „ciocănarii” au o cotă de peste 6,30 la victorie diseară, pe când oaspeții au peste 1,60.

Ultima partidă directă s-a jucat în Cupa Ligii, tot pe London Stadium, iar West Ham a eliminat-o pe Chelsea cu scorul de 2-1.

Unul dintre jucătorii cheie diseară ar putea fi Eden Hazard (foto sus), care a marcat 10 goluri și a trimis 4 pase decisive pentru Chelsea, în toate competițiile.

Leave a Reply