romania danemarca cristoph daum

Romania – Danemarca: lotul tricolor și cote la pariuri sportive

Duminică seară a fost anunțat lotul României pentru partida cu Danemarca, de pe 26 martie, de la ora 21:45, din preliminariile Cupei Mondiale 2018.

De asemenea, Betano are deja afișate pe site cotele pentru România – Danemarca, dar și celelalte partide care se joacă în luna martie în preliminarii. Elevii lui Cristoph Daum au cota de 2,95 pentru o victorie cu danezii, în timp ce oaspeții noștri beneficiază de un multiplicator de 2,65. Peste 131 de tipuri de pariuri sunt disponibile pentru acest meci.

Betano îi oferă României șansa a patra de a câștiga Grupa E, cu o cotă de 9,00. Apasă aici pentru pariurile legate de România și de grupa țării noastre din preliminariile Mondialului.

Lotul cu care România va aborda partida cu Danemarca este următorul:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)

Fundași: Cristian Săpunaru (Astra), Romario Benzar (FC Viitorul), Vlad Chiricheș (Napoli), Alin Toșca (Betis), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Iasmin Latovlevici (Karabukspor)

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard Liege), Andrei Prepeliță (FC Rostov), Mihai Pintilii (FC Steaua București), Eric Bicfalvi (FC Ural), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Sergiu Hanca (Dinamo), Dorin Rotariu (Club Brugge), Constantin Budescu (Astra)

Atacanți: Bogdan Stancu (Bursaspor), Andrei Ivan (CSU Craiova), Adrian Popa (Reading), Denis Alibec (FC Steaua București), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Claudiu Keșeru (Ludogorets).

Selecționerul Cristoph Daum are și o listă adițională, pentru cazul în care vor exista indisponibilități: Florin Niță (FC Steaua București) – Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Tamaș (FC Steaua București), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Adrian Stoian (Crotone), Gheorghe Grozav (Terek Groznyi).

România se află pe locul 4 în Grupa E a preliminariilor, cu 5 puncte. Locul 1 este ocupa de Polonia cu 10 puncte, urmată de Muntengru cu 7 puncte și Danemarca cu 6 puncte.

Leave a Reply