marja

Ce sunt evenimentele cu Marjă 0% de pe Betano.com


Dacă folosești serviciile Betano.com pentru pariuri sportive, ai observat că unele meciuri, fie ele de fotbal, tenis sau alte sporturi, au uneori  lângă ele o iconiță pe care scrie “0% marjă”. În rândurile care urmează vom explica pe scurt ce înseamnă Marja 0% și care sunt avantajele ei pentru un parior.

Ce este marja 0%?

Marja 0% elimină profitul casei de pariuri și oferă cele mai mari cote posibile către parior. De reținut că Marja 0% a Betano.com se aplică doar piețelor (variantelor de pariere) 1X2 și doar pe unele meciuri selecționate de noi zilnic.

Pentru a înțelege cât de mult se pot mări cotele în cazul unei Marje 0%, putem lua niște cote competitive pe partida Steaua – Dinamo. Acestea ar fi Steaua: 2,62 – egal: 2.87 – Dinamo: 2.62. Cu Marja 0% de pe Betano,com cotele devin Steaua: 3.00 – Egal: 3.00 – Dinamo: 3.00.

Cu alte cuvinte, toate cotele pe opțiunile 1×2 se măresc.

Unde găsesc meciurile cu Marjă 0%?

Pentru a găsi meciurile cu Marjă 0% de pe Betano.com poți intra zilnic pe pagina de start a site-ului și vedea în evenimentele sportive care au pe imaginea de promovare și sigla albă a Marjei 0%. Aceasta se află în colțul de sus dreapta al imaginilor, așa cum se poate observa în captura de ecran de pe site, aflată mai sus.

De exemplu, la ora scrierii acestui articol, pe Betano.com Marja 0% era pe meciul de la EURO 2016 dintre România și Elveția.