A început returul în prima ligă! Ce pariem?

După driblinguri printre bucate alese de sărbători, cea mai scurtă vacanță de iarnă din istorie a luat sfârșit, iar jucătorii echipelor din prima ligă a României se întorc pe teren, gata de acțiune și adrenalină la cote maxime! Universitatea Craiova, CFR Cluj și FCSB continuă lupta pentru titlu la startul returului din sezonul regular.

FCSB, FAVORITĂ LA TITLU, CONFORM COTELOR BETANO

Trupa lui Toni Petrea vrea victoria contra Astrei

FCSB a fost singura echipă care a reușit să părăsească România pentru a efectua stagiul de pregătire în Antalya, iar elevii pregătiți de fostul secund al lui Reghecampf sunt motivați și încrezători înaintea startului primei partide din retur, contra uneia dintre cele mai în formă echipe din campionat, Astra. Roș-albaștri au cel mai bun atac din prima ligă și dau cel mai bun marcator, Dennis Man, autor a 12 goluri. În tur, Dennis Man, Florin Tănase și Olimpiu Moruțan au consemnat victoria bucureștenilor la Giurgiu. Duelurile dintre cele două echipe promit goluri multe, ultimele 4 partide având peste 2.5 goluri marcate.

FCSB CÂȘTIGĂ ȘI PESTE 2.5 GOLURI ÎN MECI, COTA 2.67

Reușește CFR să câștige al patrulea titlu consecutiv?

Fără Dan Petrescu, dar cu un Edi Iordănescu ambițios pe bancă, CFR Cluj întâlnește joi Academica Clinceni, iar ardelenii au nevoie de victorie pentru a păstra șanse la primul loc. CFR-iștii vin după un egal alb obținut acasă, contra Craiovei, iar partida contra Clinceniului pregătit de Ilie Poenaru pare să fie gura de oxigen pe care o caută campioana României. Ilfovenii nu au reușit încă să câștige contra CFR-ului, dar cele două echipe sunt despărțite doar 6 puncte și 2 poziții în clasament. În meciul tur câștigat de ardeleni cu 2-1 au fost acordate nu mai puțin de 7 cartonașe galbene. Poate fi repetată această “performanță”?

COTA 4.00 LA PESTE 6.5 CARTONAȘE ÎN MECI

Își revine Dinamo?

Alb-roșii au pierdut pe drum avântul dat de cele 4 victorii consecutive obținute în campionat și cupă, iar ultimele două etape din tur le-au adus o înfrângere contra CFR-ului și un egal cu Clinceni. Următoarea adversară a dinamoviștilor, FC Hermannstadt, o altă echipă aflată în criză de puncte, a fost una dintre protagonistele primului meci de după vacanță, în înfrângerea suferită pe terenul Viitorului, scor 2-1.

COTA 3.00 PENTRU VICTORIA LUI DINAMO

Alb-albaștrii vor titlul în acest sezon!

Universitatea Craiova poate deveni noul lider al primei ligi din România dacă reușește să se impună contra celor de la Sepsi. După un egal contra campioanei CFR Cluj și o înfrângere contra celor de la FCSB, oltenii au nevoie de un succes contra echipei din Sfântu Gheorghe pentru a recupera handicapul din clasament. Cu toate acestea, meciul contra trupei pregătite de Leo Grozavu nu va fi unul ușor, însă Craiova pornește drept favorită în acest meci, dat fiind și succesul obținut în tur, scor 1-0, prin golul marcat de marele absent, Elvir Koljic. În fiecare dintre ultimele 5 partide directe între cele două echipe s-a marcat fix un gol în meci. Ce va fi de data aceasta?

COTA 7.00 PENTRU O VICTORIE A CRAIOVEI ȘI SUB 1.5 GOLURI ÎN MECI

 

Retrage de oriunde, de pe orice device, în maximum 3 ore!

Da, ai citit bine! Pentru că pe Betano Jocul Începe Acum și nu se termină niciodată, începem anul în forță și am reușit să reducem timpul de așteptare al retragerilor la maximum 3 ore de la efectuarea cererii!

Pariază pe Betano, unde ai peste 1,500 de pariuri pe fiecare meci, Cash Out 100% înainte de fluierul de start, BetCombo, sute de Pariuri Speciale și o Misiuni create pentru fanii spectacolului din iarbă! Orice tip de jucător ești, tu îți faci jocul pe Betano la Pariuri SportiveCazinou sau Virtuale. Distrează-te responsabil de oriunde, oricând, de pe orice device și profită de ofertele zilnice din Calendarul Începutului de An!