Liga 1 revine în forță, pe Betano, cu două meciuri care pot genera o cotă de peste 30, cu Bet Builder!

Cu bateriile încărcate în timpul pauzei competiționale echipele din Liga 1 reiau lupta pentru o poziționare cât mai bună în ierarhia momentului. Etapa a 9-a este deschisă, vineri, 15 septembrie, de duelul UTA – Universitatea Cluj (18:30), pentru ca ziua să fie completată de un derby al marilor orgolii, Dinamo – FCU Craiova 1948, partidă programată de la ora 21:30. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile tale preferate pot prinde viață pe același bilet în cele două meciuri de vineri din Liga 1.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șapte pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de vineri, 15 septembrie, am ales cele două meciuri programate în Liga 1. Cu Bet Builder activat la fiecare meci în parte am selectat un total de șapte pariuri pentru o cotă cumulată de peste 30!

UTA Arad – Universitatea Cluj (vineri, 18:30)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.62)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.82)
Șansă dublă – 1X (cota 1.47)

UTA și U Cluj sunt vecine de clasament în subsolul ierarhiei, având fiecare același număr de puncte. UTA are două victorii în ultimele cinci meciuri disputate în campionat, ambele obținute pe teren propriu, 1-0 cu Poli Iași, respectiv 2-1 cu FCSB.

De cealaltă parte, U Cluj n-a câștigat niciun meci din ultimele cinci etape, înregistrând trei remize și două înfrângeri.

Sezonul precedent UTA și U Cluj s-au întâlnit de patru ori, trei dispute în campionat și un meci în Cupa României Betano. Arădenii au obținut două victorii, ambele pe teren propriu, în timp ce U Cluj a câștigat unul dintre cele două meciuri de acasă. Sub 2.5 goluri pe meci a fost media în confruntările sezonului precedent.

Dinamo – FCU Craiova 1948 (vineri, 21:30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.88)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.12)
Dinamo cornere – Peste 4.5 (cota 1.85)

Un punct le separă pe Dinamo și FCU Craiova 1948 înaintea meciului direct din această rundă. Revenită în prima ligă, Dinamo n-a mai câștigat de două etape și vine după o înfrângere aspră în Giulești, scor 4-0. Cu același scor s-a impus FCU Craiova 1948 în duelul de acasă contra campioanei Farul în ultima etapă dinaintea întreruperii campionatului.

Ambele echipe au marcat în trei din ultimele patru meciuri jucate de formația din Bănie în campionat.

Dinamo și FCU Craiova 1948 au remizat fără goluri ultima dată când s-au întâlnit, în grupele din Cupa României Betano.

În ultimele trei meciuri din campionat oltenii s-au impus de două ori și un meci s-a încheiat la egalitate.

FCU Craiova 1948 n-a pierdut în precedentele trei vizite pe terenul lui Dinamo.

Cota 33

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele două meciuri programate vineri în Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 33.60, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.680,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la Dinamo – FCU Craiova 1948

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Dinamo – FCU Craiova 1948, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria uneia dintre echipe (Dinamo sau FCU Craiova 1948, spre exemplu), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.