portugalia ronaldo

Ungaria este lider, Portugalia pierde pe piciorul lui Ronaldo


Grupa F de la EURO 2016 are un lider surpriză, Ungaria. Portugalia a terminat sâmbătă seară doar egal cu Austria, un meci în care Ronaldo a ratat un penalty.

În primul meci al zilei în Grupa F, Ungaria a terminat 1-1 cu Islanda. Nordicii au deschis scorul printr-un penalty al lui Sigurdsson, dar Ungaria a egalat spre final grație unui autogol al lui Saevarsson.

În a doua partidă, Portugalia a încheiat 0-0 cu Austria. Ronaldo a trimis în bară un penalty în minutul 79. La câteva minute distanță, portughezul a avut un gol anulat corect pentru ofsaid.

La finalul meciului, Ronaldo a fost fluierat la scenă deschisă de fanii portughezi aflați în tribune, spre dezamăgirea vedetei lui Real Madrid care cu greu și-a putut scunde tristețea.

Portugalia are două puncte după două meciuri, la fel ca Islanda. Ungaria e pe primul loc cu 4 puncte, iar Austria pe locul 4 cu un singur punct.

Lusitanii pot merge în optimi la EURO 2016, dacă în ultimul meci al grupei bat Ungaria. Maghiarii pot rata calificarea directă, dacă vor pierde acel meci, iar Islanda va învinge Austria. Favoriți cu Ungaria, portughezii beneficiază de o cotă de peste 1,30 pe Betano.com.

În al meci jucat sâmbătă, Belgia a învins cu 3-0 Irlanda, în Grupa E, prin două goluri ale lui Lukaku și unul al lui Witsel.

Leave a Reply