România – Albania, meci cu Marjă 0% pe Betano.com

Meciul decisiv al României din Grupa A a preliminariilor EURO 2016, cel cu Albania, beneficiază de o atenție specială din partea Betano.com. Tricolorii trebuie să obțină 3 puncte pentru a nu își face bagajele pentru acasă.

Ultimele partide din Grupa A se joacă de la aceeași oră duminică seară, de la ora 22:00, fiind România – Albania și Franța – Elveția.

România trebuie să bată Albania dacă vrea să spere la unul dintre cele mai bune locuri 3 care asigură calificarea în optimile de finală ale EURO 2016 sau chiar la un loc 2, dacă Elveția pierde cu Franța.

De aceea, meciul are o importanță capitală, iar Betano.com îl întâmpină așa cum se cuvine, cu niște cote foarte bune, cu Marjă 0%. 

România are șanse să învingă, având istoria de partea sa, așa cum am scris în articolul de EuroCalcule, iar tricolorii au primit din partea Betano.com o cotă de peste 2,20 la victorie. În plus îți oferim și un full bet în valoarea de 20 de lei pentru acest meci.

Ce sunt evenimentele cu Marjă 0% de pe Betano.com

Dacă folosești serviciile Betano.com pentru pariuri sportive, ai observat că unele meciuri, fie ele de fotbal, tenis sau alte sporturi, au uneori  lângă ele o iconiță pe care scrie “0% marjă”. În rândurile care urmează vom explica pe scurt ce înseamnă Marja 0% și care sunt avantajele ei pentru un parior.

Marja 0% elimină profitul casei de pariuri și oferă cele mai mari cote posibile către parior. De reținut că Marja 0% a Betano.com se aplică doar piețelor (variantelor de pariere) 1X2 și doar pe unele meciuri selecționate de noi zilnic.

Pentru a înțelege cât de mult se pot mări cotele în cazul unei Marje 0%, putem lua niște cote competitive pe partida Steaua – Dinamo. Acestea ar fi Steaua: 2,62 – egal: 2.87 – Dinamo: 2.62. Cu Marja 0% de pe Betano,com cotele devin Steaua: 3.00 – Egal: 3.00 – Dinamo: 3.00.

Cu alte cuvinte, toate cotele pe opțiunile 1×2 se măresc.

FOTO: UEFA

Leave a Reply