germania euro 2016

Germania intră precaut un duelul cu Slovacia


Germania întâlnește Slovacia în optimile de finală ale EURO 2016. Cele două echipe nu sunt deloc străine una de alta în ultima perioadă, iar slovacii nu sunt timorați deloc în fața campionilor mondiali.

Elevii lui Joachim Low sunt singurii de la EURO 2016 care încă nu au primit gol. Mai mult, au peste 400 de minute în care nimeni nu a reușit să le mai marcheze.

Nu mai departe de 29 mai Slovacia i-a învins pe nemți cu 3-1 într-un amical de dinainte de  Campionatul European din Franța. De aceea, antrenorul  Joachim Low știe că echipa sa nu poate irosi șanse în fața unei echipe care își știe și va specula orice.

Meciul cu Slovacia din mai a fost ultimul în care Germania a primit gol.

Cote pariuri sportive (Betano.com)
Germania – Slovacia beneficiază de următoarele cote la pariuri sportive pentru variantele de pariere 1-X-2 partida are cote de 1,47 – 4,00 – 8,50.

Joachim Low, (antrenor Germania): „Cred că Slovacia este un adversar foarte puternic. Este o echipă de calitate și cu o foarte bună apărare și, așa cum se știe, ne-a învins în luna mai. Vom avea mai puțin spațiu decât în meciul cu Irlanda de Nord și mă gândesc să fac două schimbări în echipă”.

Jan Kozak (antrenor Slovacia): „Germania este pentru noi o mare provocare, dar nu cred că presiunea pe care o va pune pe noi Germania va fi mai mare decât cea la care am făcut față cu Anglia. Este o echipă puternică, dar fiecare adversar are slăbiciuni și vom încerca să le speculăm”.

Echipe probabile Germania – Slovacia

Germania: Neuer; Kimmich, Boateng, Hummels, Hector; Kroos, Khedira; Müller, Ozil, Gotze; Gomez.
Vor lipsi în următorul meci dacă primesc cartonaș galben: Boateng, Khedira, Özil

Slovacia: Kozacik; Pekarik, Skrtel, Ďurica, Hubocan; Pecovsky; Mak, Kucka, Hamsík, Weiss; Duda.
Vor lipsi în următorul meci dacă primesc cartonaș galben: Durica, Hrošovský, Kucka, Mak, Pecovsky, Skrtel, Weiss

Leave a Reply