ungaria belgia euro 2016

Ii opresc „dracii rosii” pe vecinii nostri?


Ungaria – Belgia este a șasea optime de finală de la EURO 206 și se joacă duminică seară, de la ora 22:00.

Vecinii noștri nu au mai jucat în cadrul unui turneu final european de 44 de ani. Fusese în anul 1972 și, ca o concidență, Ungaria a fost eliminată la ultimul joc de Belgia. La acel moment jocul a contat pentru faza grupelor, iar la EURO 2016 cele două echipe se revăd în optimile de finală după aproape o jumătate de secol distanță.

Ungaria a ajuns la EURO 2016 trebuind să dispute barajul, într-o grupă de calificare cu România. Echipa noastră a pus serios umărul serios spre insuccesul Ungariei. Totuși, maghiarii sunt acum în optimile de finală, iar noi la televizor.

Gruparea maghiară, considerată la începutul turneului din Franța drept una dintre cele mai slabe echipe, a arătat un fotbal bun care a culminat cu un 3-3 contra Portugaliei. Elevii lui Bernd Storck au câștigat Grupa F. Cu siguranță, Ungaria este o surpriză uriașă care poate aduce și o performanță pe măsură.

Belgia a fost și încă este una dintre favoritele turneului. În calea spre finală, „dracii roșii” îi au teoretic doar pe portughezi. Jocul lor a mers în Grupa E doar Irlanda, contra căreia a câștigat cu 3-0.

Cote pariuri sportive (Betano.com)
Ungaria – Belgia beneficiază de MARJĂ 0% pe Betano.com. Pentru variantele de pariere 1-X-2 partida are cote de 7,30 – 3,50 – 1,72.

Fiola, accidentat la gleznă, nu va putea juca duminică. Pentru Belgia, Wilmots nu va putea conta pe Dembele.

Echipele probabile Ungaria – Belgia

Ungaria: Király – Kádár, Guzmics, Juhász, Lang – Nagy, Gera – Lovrencsics, Kleinheisler, Dzsudzsák – Szalai

Belgia: Courtois – Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Witsel, Nainggolan – Carrasco, De Bruyne, Hazard – Lukaku

Leave a Reply