tabolu final euro 2016

EURO 2016, pentru unii mumă, pentru alții ciumă!


Chiar dacă România a plecat acasă, EURO 2016 continuă. Sâmbătă demarează faza optimilor de finală așa că vom arunca o privire asupra tabloului final, care pare să fie destul de disproporționat.

Observăm în prima jumătate a țintarului echipe mai slabe, mai exact Elveția, Polonia, Țara Galilor, Irlanda de Nord, Ungaria, Croația, Portugalia și Belgia, dintre care doar ultimele trei pot emite pretenții la titlu, nefiind însă nici una cotată printre primele trei favorite. Și mai mult, istoric vorbind, nici una dintre aceste selecționate nu a câștigat niciodată laurii continentali.

Portugalia sau Belgia pot avea un traseu relativ ușor până în semifinale, acolo unde ar putea da piept una cu alta. În rest vor avea de disecat adversari fără nume. Va reuși, de exemplu, Portugalia să aibă aici un avantaj și să devină o câștigătoare surpriză la EURO 2016, cu cota de 13 pe Betano.com?

EURO 2016, Luptă aprigă pentru semifinale

De cealaltă parte a țintarului se află greii. Italia și Spania se vor elimina reciproc încă din optimi, iar învingătoarea va juca în sferturi cel mai probabil cu Germania. Tot în sferturi ar putea fi un duel între Franța și Anglia, care de asemenea se vor elimina reciproc dacă vor ajunge în acea fază. În jumătatea aceasta a scheletului final mai sunt și surprizele plăcute de la EURO 2016 Islanda, Irlanda și Slovacia, așa că putem anticipa meciuri grele din optimi și până în semifinale. Nemții nu au luat până acum nici un gol la acest campionat și trag tare pentru a reuși eventul Cupa Mondială – Euro pentru prima dată în istoria fotbalului german.

Pe Betano.com poți alege să pariezi pe cele două finaliste, acum că știi care-i treaba cu țintarul. Va fi oare Portugalia lui CR7 față în față cu „panzerele” germane? Sau poate Belgia – Spania? Croația – Franța? Oricum ar fi, spectacolul e garantat!

Cote de excepție pentru europariori!

Șase dintre cele opt meciuri din optimile de finală EURO 2016 vor fi cu MARJĂ 0% la agenția online de pariuri Betano.com. Acestea sunt Islanda – Austria, Suedia – Belgia, Elveția – Polonia, Croația – Portugalia, Franța – Irlanda, Ungaria – Belgia, Italia – Spania și Anglia – Islanda.

MARJA 0% vine în întâmpinarea celor care se află mereu în căutarea unor cote mari pentru pariurile sportive. Este adevărat, cotele mari trebuie „pescuite”, dar platforma Betano.com oferă astfel de cote în mod regulat, chiar zilnic!

MARJĂ 0% este cea care practic elimină complet profitul casei de pariuri și oferă cele mai mari cote posibile către parior. Dacă vrei să afli alte detalii despre MARJA 0% și cum poți beneficia de ea, apasă aici.

Leave a Reply