euro 2016 tara galilor blegia

EURO 2016, Țara Galilor știe cum să bată în „sfertul” cu Belgia


Țara Galilor și Belgia joacă vineri, de la ora 22:00, în al doilea sfert de finală de la EURO 2016. Învingătoarea  se va întâlni cu Portugalia, echipa care a eliminate la penalty-uri, joi seară, Polonia, cu scorul de 5-3.

Cele două echipe s-au întâlnit chiar în preliminatiile pentru Franța. Galezii au obținut un 0-0 la Bruxelles, iar în returul de la Cardiff au învins cu 1-0 grație unui gol marcat de Gareth Bale.

Belgienii au două indisponibilități pentru vineri, pe  Jan Vertonghen cu probleme la genunchi și pe Thomas Vermaelen – suspendat. Eden Hazard este incert, dar ar trebui să poată juca la ora meciului.

Vertonghen și-a rupt ligamentele de la genunchi la antrenament, chiar înainte de meciul cu Țara Galilor. Însă, antrenorul Marc Wilmots a afirmat că are pe bancă jucători gata să intre și să joace la cel mai înalt nivel. „Avem jucători care pot face față și vor să fie acolo. Trebuie să păstrăm lucrurile bune din jocul nostru”, a spus Wilmots.

Dacă Belgia are probleme în echipa de start, pentru Țara Galilor veștile sunt bune. Căpitanul Ashley Williams, cel care se accidentase la braț după meciul cu Irlanda sărbătorind calificarea, s-a refăcut și va fi pe teren vineri seară.

Antrenorul Țării Galilor, Chris Coleman a afirmat că își dorește ca „echipa să pună în practică tot ceea ce a făcut și până acum. Se  știu lucrurile care ne-au adus în sferturile de finală”.

Meciul cu Belgia este privit de galezi drept cel mai important după aproape 60 de ani. Vedeta Gareth Bale a spus înainte de meci: „Știm cum să jucăm contra Belgiei. Vom încerca să le oprim atacurile, dar să presăm și noi la poartă.”

Cote pariuri sportive Țara Galilor – Belgia

Țara Galilor – Belgia  beneficiază de MARJĂ 0% pe Betano.com. Pentru variantele de pariere 1-X-2 partida are cote de 5,55 – 3,50 – 1,86.

Echipe probabile

Țara Galilor: Hennessey; Gunter, Chester, Williams, Davies, Taylor; Allen, Ledley; Ramsey, Bale; Robson-Kanu.

Belgia: Courtois; Meunier, Alderweireld, Ciman/Denayer, J Lukaku; Witsel, Nainggolan; Mertens/Carrasco, De Bruyne, Hazard; R Lukaku.

Leave a Reply