Ora adevărului în Grupa A la EURO 2024. Scoția și Ungaria dau ”finală” pentru locul trei

Duminică seara, de la ora 22:00, sunt programate ultimele două meciuri în Grupa A la Campionatul European. Liderul Germania întâlnește Elveția într-un meci pentru prima poziție, în timp ce Scoția și Ungaria se duelează pentru șansa de a continua în optimi. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

În plus, pentru a onora cum se cuvine poziția de sponsor oficial al EURO 2024, Betano acordă MegaCote la toate meciurile turneului final indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 51 de meciuri din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 23 iunie, am ales cele două meciuri programate în Grupa A la EURO 2024 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe șase piețe diferite de pariere pe același bilet. Extrem de îndrăgita metodă de pariere Bet Builder vine la EURO 2024 cu opțiuni noi, adaptate turneului final din Germania.

Scoția – Ungaria (22:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.65)
Șansă dublă – X2 (cota 1.50)
Scoția cornere – Peste 4.5 (cota 1.83)

Elveția – Germania (22:00)

Rezultat final – Germania (cota 1.70)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.82)
Cartonaș acordat în ambele reprize – Nu (cota 1.98)

Cota totală de peste 20

Germania este prima echipă care a obținut calificarea matematică în optimile de finală, după victoriile cu Scoția (5-1) și Ungaria (2-0). Elveția are patru puncte și plus doi la golaveraj, o poziție favorabilă pentru merge de asemenea în optimi.

În șapte din ultimele 11 meciuri disputate Germania a marcat de fiecare dată cel puțin două goluri.

Nemții au nevoie de un egal pentru a câștiga grupa și din această perspectivă ar putea să nu forțeze victoria cu orice preț.

De 53 de ori s-au mai întâlnit Germania și Elveția în istorie, nemții impunându-se de 36 de ori, în timp ce elvețienii au adunat doar nouă succese.

Ultimele două dispute au avut loc în Liga Națiunilor, ediția 2020, când au fost înregistrate două remize (1-1 cu Elveția gazdă și 3-3 la retur în Germania).

Elveția a câștigat ultima oară în urmă cu 12 ani un amical pe teren propriu, scor 5-3. Ultima victorie germană datează din 2008, un 4-0 în deplasare la Basel, într-un amical.

În cealaltă partidă a grupei, Scoția și Ungaria sunt obligate să câștige pentru a avea speranțe la calificare. Egalul nu ajută pe nimeni și astfel ne așteptăm la un meci în care ambele echipe să riște totul pe cartea ofensivei.

Ungaria nu traversează deloc o formă grozavă, pierzând trei din ultimele patru meciuri. În plus, maghiarii s-au arătat vulnerabili pe contraatac în primele două meciuri, un aspect de care scoțienii ar putea profita din plin.

După dușul rece din meciul inaugural pierdut la scor în fața Germaniei scoțienii au obținut remiza cu Elveția. Un rezultat de moral în perspectiva ”finalei” cu Ungaria.

De nouă ori s-au mai întâlnit cele două formații, niciodată însă într-un meci amical. Trei victorii pentru Scoția, patru pentru Ungaria și două remize au fost consemnate până acum.

Scoția s-a impus în ultimul meci direct, un amical în urmă cu șase ani la Budapesta (1-0).

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Scoția – Ungaria și Elveția – Germania de la EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 21.25, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.062,50 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor de la EURO 2024 în această perioadă, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European de Fotbal, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.