O nouă misiune pentru tricolori la EURO 2024. Cu Betano nu pierzi la meciurile României!

capitolul defensivă s-a numărat și Belgia, echipă care a încasat patru goluri.

România în luptă cu statistica

Niciodată în istorie naționala României n-a câștigat al doilea meci la Campionatul European, înregistrând următoarele rezultate:

17 iunie 1984, Germania Federală – România (2-1)
13 iunie 1996, Bulgaria – România (1-0)
17 iunie 2000, Portugalia – România (1-0)
13 iunie 2008, Italia – România (1-1)
15 iunie 2016, Elveția – România (1-1)

Așadar, România n-a câștigat al doilea meci la EURO, dar vedem din rezultatele de mai sus că la ultimele două ediții nu am pierdut în condițiile în care am întâlnit doi adversari de calibru.

Până la EURO 2024 echipa României nu câștigase niciodată primul meci la EURO, iar victoria categorică obținută în fața Ucrainei (3-0) a corectat această statistică spre bucuria milioanelor de fani români din întreaga lume.

Belgia ocupă locul trei în ierarhia mondială a echipelor naționale, iar România a pierdut ultimele patru confruntări cu echipe din top 16.

Misiune România

Naționala României se numără printre cele 24 de competitoare de la EURO 2024, iar pe Betano misiunea tricolorilor la turneului e însoțită de pariuri speciale care au legătură doar cu meciurile naționalei.

Tot ce trebuie să faci este să plasezi un pariu simplu de minimum 50 de lei înaintea de fiecare meci al României, având o cotă de minimum 1.80, și vei primi înapoi în procent de 100% pariul tău sub forma unui Free bet de până la 100 de lei dacă pariul se dovedește necâștigător. Ideea e că, pe Betano, n-ai cum să pierzi cu România!

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European de Fotbal, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.