Kaizen Gaming este în Top 10 al celor mai bune locuri de muncă din Europa

București, 4 octombrie 2021Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano), cea mai mare companie GameTech din Grecia și una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa, a fost recunoscut drept unul dintre cele mai bune medii de lucru din Europa. Potrivit celor mai recente studii ale organizației Great Place to Work®, Kaizen Gaming și-a adjudecat locul 9 în topul Best Workplaces™ 2021, la categoria Best Large Workplaces din Europa. Această nouă performanță se alătură celei din aprilie 2021, când grupul Kaizen Gaming a fost desemnat numărul 1 în topul celor mai bune medii de lucru din Grecia.

Unul dintre cele mai mari scoruri înregistrate de Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano) a fost cel de 97,73%, acordat pentru nivelul ridicat de satisfacție al angajaților, aceștia apreciind în special faptul că au șanse egale în a li se recunoaște meritele. Grupul acordă o atenție deosebită fiecarei persoane în parte, căutând în permanență noi modalități și oportunități pentru dezvoltarea individuală și a echipei. Totodată, compania înregistrează o creștere permanentă, atât în Grecia, cât și la nivel european, în momentul de față având 1000 de angajați în 7 țări.

„Această distincție ne face deosebit de mândri și le mulțumim pe această cale tuturor colegilor din familia Kaizen Gaming pentru că au făcut posibilă această realizare. Kaizen Gaming oferă unul dintre cele mai bune medii de lucru și dezvoltare personală din Europa și rămâne fidel promisiunii de a evolua constant împreună cu toți <<Kaizeners>>. Vom continua să ne extindem cu aceeași pasiune pentru inovație, oferind permanent condiții de lucru de primă clasă, absolut necesare pentru a putea progresa în acest segment de piață, extrem de dinamic”, a declarat Alexandra Loi, Director HR, Kaizen Gaming.

Topul european clasifică cele mai bune 150 de companii, analizând 25 de companii multinaționale, 25 de companii mici (10 – 49 angajați), 50 de companii mijlocii (50 – 499 angajați) și 50 de companii mari (peste 500 de angajați). Ierarhia europeană a celor mai bune 50 de locuri de muncă cu peste 500 de angajați a fost realizată pe baza a 36 de liste naționale, elaborate de organizația Great Place to Work®, în perioada iunie 2020 – mai 2021.

***

Despre BETANO

BETANO face parte din grupul Kaizen Gaming, leader pe piața de GameTech din Grecia, alături de brandul Stoiximan. BETANO are o prezență activă în zona de Joc Responsabil, prin implementarea unor soluții inovatoare, bazate pe utilizarea Inteligenței Artificiale (AI), pentru a veni în sprijinul utilizatorilor și a le oferi o experiență de pariuri sportive și cazinou online completă.

În România, BETANO investește constant în susținerea sportului de performanță și a sportivilor de elită, fiind partenerul principal al echipei Universitatea Craiova, partenerul oficial al echipei de fotbal FCSB, partenerul oficial al celei mai bune luptătoare a României, Alina Vuc, al gimnastului român Marian Drăgulescu și al echipei de canotaj Gianina Beleagă – Ionela Cozmiuc, dar și partenerul principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri. De asemenea, BETANO a încheiat parteneriate strategice cu fostul jucător de fotbal la echipele Steaua și Rapid, Narcis Răducan, cu Ciprian Marica, fostul internațional român, dar și cu pilotul de raliu Simone Tempestini. BETANO susține performanța în toate ramurile sportive, devenind și partenerul principal al celei mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive din România, Nexus Gaming CS:GO. De asemenea, compania susține comunitățile din toate țările în care este prezentă, prin implicarea în proiecte ample de responsabilitate socială la nivel regional.

Grupul este prezent în șase țări: în Grecia și Cipru, prin brandul Stoiximan, și în Germania, România, Portugalia și Brazilia, prin brandul internațional BETANO. Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și pagina de Facebook.