Alina Vuc, unul dintre cei mai valoroși sportivi români ai momentului

Împreună spre glorie! Betano susține olimpicii români și a devenit partener oficial al Alinei Vuc, cea mai bună luptătoare a României

Din februarie 2020 declarăm pe propria răspundere că ne luptăm de la egal cu oricine. Pentru că Betano, operator desemnat cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019, a devenit partenerul oficial al Alinei Vuc, vicecampioană mondială la lupte libere în 2019 și una dintre marile speranțe ale României la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Ceea ce a început cu intrarea pe piața jocurilor de noroc online din România, parteneriatul principal cu Universitatea Craiova, sponsorizarea Ligii 1 între 2017 și 2019 și parteneriatul cu FCSB continuă, începând din februarie 2020, cu o altă provocare: susținerea sportivilor români care vor participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Alina Vuc, reșițeanca de 26 de ani care se anunță o candidată serioasă la obținerea unei medalii, este prima dintr-un șir, sperăm cât mai lung, de olimpici români pe care Betano îi susține oficial spre destinația finală, laurii la Tokyo 2020.

Alina Vuc, printre sportivii români ai momentului

Prezentă în această săptămână la Campionatele Europene de lupte libere, Alina și-a creat, până la 26 de ani, o carieră superbă în sportul românesc. Are în palmares două medalii de argint la Campionatele Mondiale (obținute în 2017 și 2019), două medalii de argint (2016 și 2018) și una de bronz (2017) la Campionatele Europene. În 2019, a trecut peste o accidentare și o operație la ligamentul încrucișat anterior al genunchiului drept, a revenit mai puternică, a fost desemnată cel mai bun sportiv al anului la CSA Steaua și a prins locul trei în Ancheta Gazetei Sporturilor (după Simona Halep și echipa feminină de tenis de masă), iar medalia de la Mondiale i-a adus pentru al treilea an consecutiv titlul de cea mai bună luptătoare română.

Pentru Alina, drumul spre Tokyo începe alături de Betano, iar obiectivul e aducerea unei medalii pentru tricolor!

Betano e prezent în România, Germania, Portugalia, Grecia și Cipru, oferindu-le clienților un produs de top în lumea jocurilor de noroc online. Lansat pe piața românească în may 2016, cu o licență valabilă până în 2027, Betano își întâmpină clienții cu o gamă variată de servicii, inclusiv BetCombo, BetMentor, Misiuni cu premii speciale. Lor li se adaugă Cazinoul și Cazinoul Live, cu cei mai mari provideri de pe piață.

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

Leave a Reply