BETANO susține FCSB în noul sezon din poziția de sponsor principal

BETANO.com, brandul lider în inovație și new technologies în industria de pariuri sportive & cazinou online, parte a Kaizen Gaming, devine sponsor principal al echipei de fotbal FCSB. 

BETANO susține FCSB încă din anul 2019, însă din postura de sponsor oficial, cu logo inscripționat pe spatele tricourilor purtate de jucătorii roș-albaștri. Logo-ul Betano va ocupa spațiul rezervat sponsorului principal pe tricourile oficiale de joc și va beneficia de vizibilitate pe teren, la antrenamentul jucătorilor și în toate materialele de comunicare oficială.

„Ne bucurăm să trecem parteneriatul cu FCSB la nivelul următor. Suntem mândri să fim sponsor principal al celei mai iubite echipe de fotbal din România, ca parte a strategiei Kaizen Gaming, grupul care deține brandul Betano, de a dezvolta parteneriate pe termen lung axate pe susținerea performanței în sportul românesc. Avem un spirit tânăr, suntem luptători și susținem echipele care au un suflu competițional care provoacă campionatele și generează constant succes. Ne reiterăm în acest context deschiderea la dialog cu autoritățile române, pentru identificarea unor abordări fiscale sustenabile ale industriei de profil, în beneficiul jocului responsabil și al jucătorilor români, implicit  al sportului românesc, într-un context economic dificil””, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager BETANO România.

„Dacă vorbim despre dezvoltare continuă, rezultate și performanță, FCSB rămâne în topul echipelor mari din istoria fotbalului românesc. Suntem mândri de noua etapă a parteneriatului cu un brand puternic precum Betano, care împărtășește aceleași valori cu noi”, FCSB, Mihai Stoica, General Manager

Printre echipele sponsorizate de Betano, la nivel local, se află și Universitatea Craiova (în calitate de partener principal), iar la nivel internațional, prin Kaizen Gaming, lista include un număr impresionant de echipe sportive din Europa și America de Sud, printre care se numără Olympiacos, Panathinaikos, Paok Salonic, Benfica Lisbon, Sporting Lisbon, FC Porto, Atlético Mineiro, Fluminense, și Lokomotiv Sofia.

 

***

 

Despre BETANO

Despre Kaizen Gaming și Betano

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumetorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 10 țări. În total, angajează peste 1.200 de specialiști de pe două continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită, printre care:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și echipa de fotbal FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Liga Națională de Golf BETANO;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO;
  • sportivi precum cea mai bună luptătoare a României, Alina Vuc, și pilotul de raliu Simone Tempestini.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și pagina de Facebook.