Inter Milano vrea încă 3 puncte cu Sheriff Tiraspol

Sheriff Tiraspol şi Inter Milano vor juca miercuri, 3 noiembrie 2021, de la ora 22:00, în Grupa D din Liga Campionilor, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Sheriff Sports Complex” din Tiraspol şi va fi arbitrată de Felix Zwayer din Germania.

Betano: 11.50 pentru o victorie Sheriff Tiraspol, 5.10 egal, 1.30 pentru un succes Inter Milano

 

Fotbal Club Sheriff Tiraspol

Sheriff Tiraspol a suferit prima înfrângere în grupa D din Liga Campionilor, pe stadionul “Giuseppe Meazza”, fiind bătută cu scorul de 3-1 de Inter Milano. Golurile italienilor au fost marcate de Edin Džeko (34), Arturo Vidal (58) şi Stefan de Vrij (67), în timp ce golul moldovenilor a fost înscris de Sébastien Thill (52). În primele două partide echipa antrenată de Yuriy Vernydub a obţinut tot atâtea victorii, 2-0 pe acasă cu Şahtior Doneţk (Adama Traoré 16, Momo Yansané 62) şi 2-1în deplasare cu Real Madrid (Jasurbek Yakhshiboev 25, Sébastien Thill 90 – Karim Benzema 65 penalty). Transnistrenii au ajuns în Liga Campionilor după ce le-a eliminat pe KF Teuta Durrës, FC Alashkert, Steaua Roşie Belgrad şi Dinamo Zagreb. În ultima etapă din Divizia Naţională, Sheriff Tiraspol a învins-o în deplasare cu 4-2 pe FC Petrocub Sărata-Galbenă. “Galben-negrii” sunt pe locul 3 în clasament, cu 31 puncte, după FC Milsami Orhei şi C Petrocub Sărata-Galbenă, care au 34 puncte, însă mai au de disputat 3 restanţe. Campioana Moldovei nu poate conta pe mijlocaşul central nord-macedonian Boban Nikolov, atacantul sloven Lovro Bizjak şi atacantul guinean Momo Yansane, care sunt accidentaţi. Ultimele meciuri vor fi acasă, pe 24 noiembrie cu Real Madrid şi în deplasare, pe 7 decembrie cu Şahtior Doneţk.

 

Football Club Internazionale Milano

Inter Milano a început prost în Grupa D, fiind fără victorie şi gol marcat după primele 2 meciuri. Echipa antrenată de Simone Inzaghi a debutat cu o înfrângere, 0-1 acasă cu Real Madrid (Rodrygo 90), după care a urmat de un 0-0 în deplasare la Kiev cu Şahtior Doneţk. “Nerazzurri” s-au scos în partida de acasă cu Sheriff Tiraspol, câştigând fără probleme cu scorul de 3-1. Şahtior Doneţk şi Real Madrid au pierdut cu gruparea din Transnistria, astfel că italienii au revenit în lupta pentru calificarea în optimile de finală. La casa de pariuri Betano, milanezii au cota 1.13 că vor trece de faza grupelor, cota 4.25 că va câştiga Grupa D şi cota 75.00 că va câştiga trofeul după o pauză de 12 ani. În ultima etapă din Serie A campionii au jucat acasă cu Udinese Calcio, echipă care a rezistat o oră fără a primi gol, însă “dubla” lui Joaquín Correa a făcut diferenţa, câştigând cu 2-0. După 11 etape disputate Internazionale este pe locul 3 în clasament, cu 24 puncte, după SSC Napoli 31 puncte şi AC Milan 31 puncte. Nu au făcut deplasarea în Moldova din cauza problemelor medicale portarul brazilian Gabriel Brazão şi mijlocaşul ofensiv danez Christian Eriksen. Ultimele meciuri vor fi acasă, pe 24 noiembrie cu Şahtior Doneţk şi în deplasare, pe 7 decembrie cu Real Madrid.

 

Sheriff Tiraspol – Inter Milano echipele probabile

Sheriff Tiraspol: Athanasiadis – Fernando Costanza, Arboleda, Dulanto, Cristiano – Addo, Thill – Traoré, Kolovos, Castañeda – Yakhshiboev

Inter Milano: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Dunfries, Barella, Brozović, Vidal, Perišić – Džeko, Lautaro Martínez

 

Pronostic Sheriff Tiraspol – Inter Milano

Lautaro Martínez va marca oricând 1 gol & Edin Džeko va marca oricând 1 gol, ambele la o cotă de 2.05.