tueneu 100000 lei cazinou betano

Surprizele de Sărbători ale Cazinoului Betano

Betano a pregătit pe Cazinou, pe perioada sărbătorilor de iarnă, mai multe oportunități de câștig pentru membrii săi.

1. Turneul cu premii de 100.000 de lei pe Cazinoul Betano.com

Iubitorii jocurilor de cazinou au acum destinația favorită, pe durata Sărbătorilor de Iarnă. Aceasta se numește Betano.com, care a pregătit un turneu unic, cu premii foarte atractive. O altă veste bună este că fiecare jucător are șanse de câștig egale, indiferent de momentul în decide să participe!

De pe 23 decembrie 2016 și până pe 6 ianuarie 2017, Betano.com găzduiește pe perioada sărbătorilor de iarnă, pe platforma de Cazinou, un turneu cu premii totale de 100.000 de lei ce vor fi împărțite între 100 de jucători. Premiul cel mare (locul 1) este de 20.000 de lei.

Cum participi

Pentru a participa trebuie doar să joci în cadrul oricărui slot video (video slots) de pe Cazinoul Betano, cu bani reali. Este necesar să joci cel puțin 2.000 de runde pentru a putea fi eligibil pentru premii. Miza minimă este de 2,5 lei.

Cea mai mare sumă provenită din 20 de runde consecutive este luată în considerare în clasament. Așadar, oricând decizi să joci, dacă reușești 20 de runde cu un câștig mare, poți lua marele premiu.

Clasament în timp real pe Cazinou

Turneul oferă un clasament transparent, oferit în timp real jucătorilor pe pagina principală a secțiunii de Cazinou. În orice moment poți consulta clasamentul general, poți vedea cine ste în frunte, dar îți și poți monitoriza permanent locul și punctele. Apasă aici pentru a vedea clasamentul (trebuie să fii autentificat în cont pe Betano.com pentru a-l vedea).

Premiile

Primii 100 de jucători din clasament vor împărți suma de 100.000 de lei astfel:

Loc 1 – 20.000 de lei

Loc 2 – 15.000 de lei

Loc –  10.000 de lei

Loc 4 – 7.000lei

Loc 5 –  5.000lei

Apasă aici pentru lista completă a premiilor și pentru a citi integral Regulamentul.

calendar craciun betano cazinou

2. O altă surpriză: Calendarul de Crăciun

Iar surprizele Betano.com pentru iubitorii de Cazinou nu se opresc aici. Cazinoul Betano.com oferă zilnic promoții, până pe 6 ianuarie 2017. Toate sunt centralizate pentru membrii Betano.com într-o aplicație numită „Calendarul de Crăciun”, cel în care sunt afișate zi de zi toate evenimentele importante.

Rotiri gratuite la jocul tău preferat, cu condiții simple de rulaj și multe alte surprize te așteaptă în perioada sărbătorilor de iarnă. Apasă aici pentru a vedea Calendarul de Crăciun și pentru a vedea oferta de astăzi.

Leave a Reply