southampton

Southampton – Tottenham încheie etapa din Premier League

Premier League programează astăzi ultimul meci al etapei a 18-a, cea începută de Boxing Day. Partida Southampton – Tottenham nu va fi însă ultima a anului în campionatul Angliei, care are în calendar etapă de Revelion.

Betano a pregătit acest meci  cu peste 200 de tipuri de pariuri și cu cote Marjă 0% – cele care oferă profit maxim pentru pariori.

Southampton – Tottenham ar putea fi un meci strâns și sărac în goluri. Unul dintre motive este Hugo Lloris (foto sus) portarul de fier al celor de la Tottenham. considerat a fi cel mai bun jucător al echipei, conform antrenorului „Sfinților”.

Pariuri interesante pentru meciul Southampton – Tottenham pot fi egal la pauză, cu cota de 2,00 și sub 2,5 goluri, cu cota de 1,75ambele pe Betano.com.

Toate pariurile pentru această partidă sunt aici.

Southampton nu a mai câștigat pe teren propriu în Premier League contra celor de la Tottenham din anul 2005, însă a repurtat o victorie în deplasare, în chiar ultimul meci din acest an, scor 2-1. Aceasta a fot singura victorie din ultimele opt partide directe jucate în campionatul Angliei.

Din ultimele șase partide, Southampton are doua o singură înfrângere, iar acasă a fost învinsă în acest sezon doar o singură dată, de Chelsea, un 2-0 în octombrie. „Sfinții” au reușit să nu primească gol în patru din ultimele 6 etape.

Spurs se află într-o formă bună, a câștigat ultimele două partide și ar putea continua seria meciurilor de succes. Ultime patru partide jucate pe stadionul St Mary’s au însemnat trei victorii și un egal. Tottenham are doar două înfrângeri în acest sezon, ambele în deplasare. Dacă va bate astăzi, va aduna o serie de șase victorii consecutive în deplasare, în Premier League, pentru prima oară după anul 2012.

Predicția specialiștilor din fotbalul englez este o victorie cu 2-0 a elevilor lui Mauricio Pochettino.

Leave a Reply