START la cel mai mare turneu din Cazinoul Betano! A început Turneul de Toamnă pe Betano

Primul clopoțel a sunat startul unui nou turneu pe Betano! Cea mai bună platformă mobilă de pariuri online din lume, conform galei Premiilor EGR 2019, dă startul unui nou anotimp cu cel mai mare turneu găzduit pe platformă, unde premiile totale sunt de 150.000 de lei și 15.000 de Rotiri Gratuite, fără condiții de rulaj, pentru 300 de participanți câștigători!

Ești fan al sloturilor video? Turneul de Toamnă a fost creat special pentru tine, iar tu ai șansa să fii câștigătorul celui mai mare premiu oferit până acum în Cazinoul Betano: 25.000 de lei, fără condiții de rulaj!

Încearcă-ți norocul la cele mai populare jocuri din Cazinoul Betano!

Înscrie-te acum și dă startul vânătorii pentru simbolurile puterii din Shining Crown într-un maraton al distracției ce se încheie pe 19 septembrie. După ce pui mâna pe coroană, vino împreună cu cei mai buni prietenii ai tăi din The Dog House Megaways și trăiește la maximum adrenalina celui mai palpitant turneu Betano la început de toamnă, cercetând misterele ascunse în Book of Ra Deluxe și Rich Wilde and the Book of Dead! Bling – Bling, clopoțeii din Jackpot Bells au sunat victoria, iar tu poți începe expansiunea în slotul Monopoly Megaways.

Aventura nu e nici pe jumătate încheiată în cel mai mare turneu de până acum din Cazinoul Betano, iar dacă ești jucător de cursă lungă avem pregătite cele 7 cifre norocoase care îți prevestesc un viitor strălucit! Totul devine Super – Dazzling – Sizzling – Burning Hot în timp ce tu îți faci loc pe podium, unde te așteaptă cele mai mari câștiguri de până acum pe Betano: 25.000 de lei! Pentru că orice efort merită răsplătit, servește-te cu o porție de Extra Chilli Megaways înainte să te iei la trântă cu personajele din Buffalo Blitz pentru până la 4.096 de șanse norocoase într-unul din sloturile clasice disponibile pe Betano. La final, delectează-te cu puțin Sweet Bonanza înainte să dai Hot Spin-ul câștigător pentru victoria finală! Dar asta nu e tot: pe Betano, joci și câștigi, nu trebuie să te gândești apoi la cerințe suplimentare, pentru că premiile sunt fără cerințe de rulaj!

Mai mult, pe site-ul și în aplicația Betano găsești peste 1.000 de sloturi video, de la cei mai importanți furnizori. Dacă ești fan al jocurilor ca la aparate, te poți distra la sloturile EGT, Novomatic sau Play’N Go, le găsești pe toate în secțiunea Casino! Sloturile mai moderne sau inspirate din muzică și film sunt preferatele tale? Atunci colecția de jocuri a celor de la Pragmatic Play, NetEnt și iSoftBet va fi pe placul tău cu siguranță. Dacă te situezi undeva între categoriile menționate anterior, încearcă sloturile de la Playtech. Să nu uităm de cei mai recenți furnizori transferați în Cazinoul Betano: Big Time Gaming, tutorele titlului Megaways, și Scientific Games. Rămâi conectat pentru că expansiunea continuă pe Betano! Nu rata noutățile din secțiunea de Jocuri Noi a Cazinoului Betano și intră zilnic, de pe orice device, pentru a profita de ofertele noastre!

Orice tip de jucător ești, tu îți faci jocul pe Betano în Cazinou, Vegas și Cazinou Live! Distrează-te oriunde, oricând, de pe orice device și înscrie-te în Turneul de Toamnă!