START în Liga Campionilor! Ce meciuri ne așteaptă marți și miercuri

Cea mai prestigioasă competiție intercluburi propune pentru prima etapă a fazei grupelor, nu mai puțin de 16 dueluri, capetele de afiș fiind partidele Barcelona – Bayern Munchen, Liverpool – AC Milan și Inter – Real Madrid

 

FC Barcelona, știrbită de plecarea legendei clubului, Leo Messi, la PSG, va avea o primă etapă extrem de dificilă, chiar dacă va juca pe teren propriu. Bayern Munchen are un început fulminant de sezon, bavarezii marcând 28 de goluri în 6 meciuri oficiale.  În ultimele 3 confruntări directe între cele 2 formații, s-a marcat de 18 ori, așa că pentru meciul de diseară, premisele sunt favorabile unui veritabil spectacol fotbalistic.

BetanoAmbele echipe înscriu și peste 2.5 goluri – 1.62

 

Liverpool și AC Milan se întâlnesc în reeditarea finalelor de Liga Campionilor din sezoanele 2004-05 și 2006-07, acestea fiind și ultimele meciuri oficiale între cele două formații. Cu toții ne amintim de finala istorica de la Istanbul din 2005, atunci când, “cormoranii” au reușit să remonteze handicapul de 3 goluri pe care îl aveau la pauză și să câștige finala la loviturile de departajare. Cele două formații au un început ideal de sezon în competițiile interne, ocupând poziții fruntașe în clasament. Așadar, duelul va fi unul disputat, echipele fiind mânate de rivalitatea istorică născută în 2005.

BetanoTotal goluri – peste 2.5 – 1.62

 

În grupa D, campioana Italiei, Inter Milano, începe pe teren propriu acest nou sezon de Ligă, după ce a pierdut mai mulți componenți esențiali în această vară, printre care Romelu Lukaku sau antrenorul Antonio Conte. “Nerazzurri” primesc vizita lui Real Madrid, în reeditarea duelurilor din grupe din sezonul trecut, când madrilenii au câștigat ambele partide. Galacticii nu se vor putea baza pe jucători precum Toni Kroos, David Alaba sau Gareth Bale, în partida din Italia, însă au un Karim Benzema în vârf de formă. Francezul a înscris de 5 ori în primele 4 etape, reușind un hattrick în ultimul meci, cu Celta Vigo.

BetanoKarim Benzema – marchează oricând – 2.25

 

Alte partide interesante ale primei etape din Liga Campionilor

  • Atletico Madrid – FC Porto  1 – 1.60  x – 3.50  2 – 7.10
  • Villareal – Atalanta  1 – 2.55  x – 3.49  2 – 3.11
  • Beșiktaș – Borussia Dortmund  1 – 5.10  x – 4.45  2 – 1.60

 

Vino acum pe Betano unde ai ofertă completă de pariere pentru fiecare meci: poți miza pe speciale jucători și echipe, total cartonașe, linii marcatori sau lovește bara în meci. În plus, dacă pronosticul tău nu este în ofertă, poți oricând să folosești funcția “Cere un pariu”.